Skip to content

twoday byder velkommen til 122 nye medejere  

May 2, 2024 8:50:52 AM twoday Press Releases

I den seneste investeringsrunde i twoday’s medarbejderaktieprogram er hele 122 medarbejdere blevet nye medejere af den store IT-virksomhed. Dermed er twoday ejet af tæt på 1.000 medarbejdere – eller knap 40 procent af alle virksomhedens ansatte.

 

Da kapitalfonden CVC Capital Partners købte virksomheden, der i dag hedder twoday, var det en del af aftalen, at twoday’s medarbejdere skulle have mulighed for at blive medejere af den store nordiske IT-virksomhed. I foråret 2023 blev det for første gang muligt for twoday’s medarbejdere at købe aktier i virksomheden, hvilket over 800 medarbejdere benyttede sig af.  

twoday har netop lukket for den seneste investeringsrunde af medarbejderaktieprogrammet, og her har 122 nye medarbejdere investeret, hvilket betyder, at tæt på 1.000 medarbejdere i twoday nu er medejere i deres egen virksomhed. Det svarer til knap 40 procent af alle twodays 2.700 medarbejdere på tværs af Norden og Litauen. 

”Det er virkelig fantastisk, at så mange ønsker at blive en del af vores aktieprogram. For mig viser det, at medarbejderne tror på twoday’s strategiske rejse, som de gerne vil være en del af” fortæller Michael Assam, Group CFO i twoday.  

Michael Assam fortæller desuden, at appetitten på at blive medejer især har været stor blandt hans danske kollegaer. For ud af de 122 nye investorer er det hele 76 medarbejdere, der kommer fra Danmark.  

Alle skal kunne være med på rejsen 

Én gang om året er det muligt for twoday’s medarbejdere at blive en del af virksomhedens medarbejderaktieprogram. Her kan medarbejderne også købe flere aktier, hvis de allerede er en del af programmet.  

For at give så mange medarbejdere som muligt muligheden for at investere i twoday, er der blot stillet krav om ansættelse i mindst seks måneder og en investering på minimum 3.000 euro. Derudover har den enkelte medarbejder selv mulighed for at bestemme, hvor stort eller lille beløb de ønsker at investere. 

I den seneste runde har de nye medejere af twoday investeret 11.160.000 kroner, hvilket betyder, at de samlede medarbejderinvesteringer runder 416.640.000 kroner i alt. 

”Det har været vigtigt for os at lave et medarbejderaktieprogram, hvor de fleste har mulighed for at investere. Derfor er grænsen også blot på 3.000 euro, og faktisk ville vi gerne have haft den endnu lavere, men det var ikke muligt af tekniske årsager. Omvendt er grænsen for at forøge sin investering blot 500 euro – eller 3.720 kroner – når medarbejderen allerede er en del af aktieprogrammet. Det giver dermed mange flere medarbejdere en mulighed for at øge deres investering år efter år,” udtaler Michael Assam. 

Kun ønsker at sælge 

For twoday’s medarbejdere er det også muligt at sælge deres investering én gang om året, når investeringsrunden er åben. Dog har den netop overståede runde vist, at det  kun er ganske få, der ønsker at afslutte deres investering.  

”Vi kan se, at det kun er få, der ønsker at sælge deres medarbejderaktier. Faktisk var der blot fire danske medarbejdere, der solgte deres aktier i den sidste runde og otte medarbejdere på tværs af alle lande. Det understreger også, at de nuværende medarbejderaktionærer har en stor tro på, at de kan få en god investering ved at blive i aktieprogrammet,” afslutter Michael Assam.  

 

For yderligere information

Bo Pedersen, PR Manager, tlf. +45 50 40 19 18, e-mail: bo.pedersen@twoday.com

 

Relaterede artikler