Skip to content

Her er dit job fyldt med udfordringer og ansvar

Som Software Developer hos twoday IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet. Vi gør vores ypperste for at imødekomme lige netop dine ønsker til projekter og konkrete teknologier, som sikrer din udvikling rent fagligt. Og hvis du fx drømmer om en karriere som Senior Software Developer, hvor du er Tech Lead og hjælper med at estimere projekter og tage del i vores ansættelsesproces af nye tech-kolleger, så foreligger muligheden på den lidt længere bane.

Dine arbejdsdage kommer til at se ud, som følger:

 • Du arbejder med de nyeste teknologier og med varierende projekter, som matcher din egen motivation for faglig udvikling.
 • Du bliver tilknyttet et softwareteknologisk projekt, hvor du selvstændigt eller i samarbejde med dine kollegaer hjælper med at udvikle den rette teknologiske løsning til vores kunder - enten på et inhouse projekt eller sourcet ud som konsulent.
 • Du er i tæt dialog med kunden, og i kraft heraf er du selv med til at definere, hvilke teknologier og systemer der skal anvendes i projektet for at finde frem til den bedste løsning. 
 • Du indhenter hjælp og sparring fra dine dygtige kolleger efter behov, og er du motiveret for teknisk opkvalificering, har du mulighed for at følge kurser via online video tutorials.
 • Du springer med på vores faglige workshops og morgenboosters og er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt og lære fra dig. 
 • Du tager del i fællesskabet, spiller et slag bordfodbold eller dribler rundt i FIFA på vores PS, mens du får et break til hovedet. Du spiser fredagsrundstykker med dine kollegaer og nupper en fredagsøl, melder dig ind i brætspilsklubben, brygger øl med IT-Pints, dyster i CS eller LOL på gamer nights og får en kaffesludder med dine coffeebuddies. Mulighederne er mange - og fair nok, hvis du mister pusten ved at deltage i det hele. Så joiner du bare det, du synes, er fedest. Eller opfinder dit eget Mindster-event.

Hvem er du?

 • Du er træt af Legacy kode og sulten efter at arbejde med de nyeste teknologier på skiftende projekter af høj kvalitet og med simpel kodestruktur. 
 • Du er nyuddannet fra et af landets universiteter eller har et par års erfaring som Softwareingeniør, Datalog eller lignende.
 • Du har kendskab til .NET-platformen (C#), Java og/eller JavaScript, og du har erfaring med frameworks som eksempelvis ASP.NET, .NET core, Angular, React eller Vue.js samt SQL og NoSQL databaser, fx MongoDB.
 • Du har et hjerte, der banker for Frontend, Backend eller sågar Full Stack, og måske smånørder du med dine egne softwareprojekter i fritiden?
 • Du er flydende på dansk i både skrift og tale

twoday IT Minds er...

… et konsulenthus, der tilbyder skræddersyede, softwareteknologiske løsninger til vores kunder, som dækker alt fra mindre virksomheder til landets allerstørste.

Vi er en ung virksomhed med over 200 medarbejdere i en god blanding af erfarne kræfter krydret med studerende og nyuddannede, der befinder sig i begyndelsen af deres karriere, og vi omgås alle hinanden i et miljø, der bærer præg af en høj grad af fleksibilitet, tillid og en særdeles uformel omgangstone.
Vores fællesskab er stærkt, og vi har både morgenboosters, brætspilsklub, ølbryggerklub, gamer- og pokeraftener, fredagsmorgenmad, onsdagskage, fredagsbarer og mere til. Og arbejdstiden er selvfølgelig fleksibel, så den kan gå op med både familieliv og fritid.

Som forretning har vi fokus på høj faglighed og kvalitet kombineret med de nyeste teknologier på markedet. Det er yderst vigtigt for os at levere et stærkt produkt, der skaber værdi og mening for vores kunder, som står højest på dagsordenen. Derfor arbejder vi både agilt og gennemsigtigt. Vores tilgang til arbejdet er derfor ret simpel; vores softwareløsninger optimerer forretningsprocesser og minimerer omkostninger. Det er fremtidens softwareløsninger udviklet af nutidens unge talenter!

ansøg her - ny

Bliv en del af vores team

Hvis du kan se dig selv sætte nøglen i døren hos twoday IT Minds, så send din motiverede ansøgning med CV og karakterudskrift nedenfor. Vi afholder samtaler løbende og besætter stillingen, når den rette person er fundet, så tøv ikke med at sende dit materiale hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen?

Så tag fat i vores People & Culture Partner, Sara.

Sara Nielsen

People & Culture Partner, København