Skip to content

Digitaliser og automatiser dit bogholderi med løsninger fra Continia

Continia - finansløsninger bygget ind i Business Central

Continia reducerer kompleksiteten i din finansafdeling gennem finansløsninger, der er bygget ind i Microsoft Business Central. 

Mere end 15.000 Dynamics NAV / Business Central-løsninger på verdensplan benytter i dag en eller flere Continia-løsninger til at automatisere administrative processer.

twoday er specialiseret i at hjælpe finansafdelinger i gang med Continias mange løsninger, så du kan udnytte dine digitale muligheder for en effektiv finansafdeling.

specialister-implementerer-continia-produkter

Document Capture - effektiviser og automatiser dit kreditorbogholderi

Document Capture er en komplet løsning til at importere, registrere, godkende og arkivere købsfakturaer og kreditnotaer direkte i Business Central. Andre dokumenttyper håndteres på samme enkle måde og alt dette sker med minimal brugerinvolvering, så du sparer både tid og besvær med at skulle registrere indkomne fakturaer manuelt.

Læs mere om Document Capture her

Expense Management - overblik over indgående udgifter

Med Expense Management får din finansafdeling et klart overblik over alle typer af indgående udgifter. Også medarbejdernes arbejdsprocesser med at indsende kvitteringer, kilometerberegning og diæter lettes med denne helt enkle løsning. Aldrig har det været nemmere at registrere og godkende forretningsrelaterede udgifter.

Læs mere om Expense Management her

Document Output - effektiv distribution af dine forretningsdokumenter

Med Document Output sikrer du dig en effektiv distribution af alle virksomhedens forretningsdokumenter. Du får det fulde overblik over afsendelse af alle dokumenter, hvad enten de er printede, e-mailede eller på anden måde elektroniske. Det hele er som alle de andre af Continias løsninger fuldt integreret i Business Central.

Læs mere om Document Output her

Payment Management - din komplette betalingsløsning

Payment Management er en komplet betalingsløsning, der håndterer alt omkring betaling til dine leverandører og afstemning af bankkonti efterfølgende - fuldt integreret i Business Central. Løsningen giver dig overblik, sparer tid og ikker mindst ekstra sikkerhed gennem hele betalingsprocessen.

Læs mere om Payment Management her

Med Continias løsninger får du

Effektive processer i dit finansteam

Automatiserede og digitale processer

Løsninger, der integrerer til Business Central

Tryghed og processer, der reducerer fejl

Lad os indlede en snak om dit digitale bogholderi i dag, der kan være afgørende for din forretning i morgen.