Skip to content

Extension til Shipmondo - fragtportal med  integration til Business Central

Shipmondo integration - Oplev en nem og effektiv fragtportal

twoday har udviklet en extension til Shipmondo, der integrerer din Dynamics 365 Business Central eller NAV med Shipmondos fragtportal.

Løsningen letter det administrative arbejde for dine medarbejdere – både på lageret, men også når der skal bogføres.

En integration mellem din webshop, dit ERP-system og Shipmondo giver dig en fragtløsning, som sparer tid og reducerer omkostninger, når I opretter forsendelser.

Løsningen henvender sig til en bred vifte af virksomhedstyper: fra den lille B2C webshop til den store virksomhed med komplekse krav til forsendelser. Den eneste forudsætning er, at Shipmondo understøtter din ønskede speditør – og der er mange at vælge imellem på deres fragtportal.

Shipmondo-integration-oplev-en-nem-og-effektiv-fragtportal

Slip for manuelt arbejde med din Shipmondo Extension

Med twodays extension til Shipmondo oprettes forsendelsen automatisk oprettes i din Dynamics 365 Business Central på baggrund af de stamdata, du har på din kunde. Du tilgår blot Shipmondos fragtportal fra din Dynamics 365 Business Central, hvori du opretter forsendelsen. Når fragt og pakkelabel er oprettet, bliver forsendelsesinformationer og pakkelabel automatisk tilgængeligt direkte i din Dynamics 365 Business Central. Pakkens ‘track and trace’-nummer bliver herefter distribueret til pakkemodtageren, så din kunde let kan følge sine bestilte varer. Løsningen gør det samtidig let for dig at følge ordren fra du modtager denne, til varen er leveret ved kunden – så du kan følge hele forsendelsesprocessen fra A-Z.

Slip-for-mauelt-arbejde-med-Shipmondo-extension

Fordele ved extension til Shipmondo

Reducer manuelle processer og fejl

Du slipper for den manuelle proces med at indtaste leveringsadresser - også på tværs af flere platforme undgår samtidig risikoen for tastefejl

Automatisk import af ordreinfo til Shipmondo

Ordreinformationer importeres automatisk til Shipmondo og bliver blandt andet hentet fra oplysninger, du allerede har på kunden. - Tilføjer du vores webmotor, kan løsningen også hente de oplysninger, som kunden selv har indtastet på din webshop ved bestilling af varen.

Masseoprettelse af pakkelabels

Det bliver ikke lettere - for du kan endda masseoprette pakkelabels til dine forsendelser.

Udskriv nemt pakkelabels

Udskriv pakkelabels direkte til en printer nær dig, og du kan tilmed tilføje så mange printere, du har behov for.

Hurtig installation og nem opsætning

Det eneste, det kræver af dig for at komme i gang er, at du opretter din virksomhed på Shipmondos portal og har API oplysninger klar. Hvis du ønsker at overlade denne del til en af vores dygtige konsulenter, hjælper vi dig naturligvis også gerne med det.

Vi kan tilpasse integrationen til dine behov

Vi hjælper dig gerne i gang med din Shipmondo integration – og med tilpasninger, hvis din virksomhed har særlige behov. Opererer du f.eks. med farligt gods, og derfor har et udvidet behov til din fragtløsning, laver vi nemt en tilretning, så løsningen kan favne din virksomhed.

Hvorfor twoday?

Der er ikke noget bedre end effektive processer, og hos twoday brænder vi for at hjælpe med det. Vi hjælper dig gerne i gang med din Shipmondo integration – og med tilpasninger, hvis din virksomhed har særlige behov. Vi fortæller gerne meget mere om løsningen og er altid klar til en snak og en kop kaffe.

twoday-konsulenter-er-klar-til-at-vise-dig-muligheder-med-IT-loesninger

Vil du vide mere om Shipmondo extension til din virksomhed? Lad os tage en snak, så du kan se ind i en mere effektiv fremtid i morgen.