Skip to content

Microsoft Dynamics 365 Business Central opgradering

Hvis du har en Business Central Cloud bliver den automatisk opgraderet til de nyeste versioner af Microsoft. Men er du stadig på en Business Central On-premise kan vi hjælpe dig med, at den også bliver løbende opgraderet, så dine apps, tilpasninger og integrationer er vedligeholdt. 

 

Når din løsning er opgraderet til den nyeste version, får du glæde af større sikkerhed og de nye funktioner, som følger med. Du er opdateret på compliance - og så spiller din løsning godt sammen med dine Power apps og Power BI, hvis du har disse tilknyttet.

Opgraderingscyklus fra Microsoft

I løbet af en opgraderingscyklus på et år frigiver Microsoft mindre opgraderinger hver måned og to store hvert halve år. De store opgraderinger ligger i henholdsvis april og oktober, hvor du blandt andet får adgang til nye features og forskellige rettelser, som hele tiden gør dit arbejde og din hverdag nemmere. Alt dette er til fordel for dig, så du har den nyeste og mest sikre version af Dynamics 365 Business Central.

Da add-ons, tilpasninger og extensions ligger udenfor Business Central og ikke er kodet i kernen, er det nemmere at opgradere end det var tidligere. Men der er en lille "bagside" af medaljen, for der kan opstå uoverensstemmelse med dine eksterne apps, tilpasninger og integrationer, hvis de ikke også er opdaterede. Det hele går hånd i hånd, så opgradering af Business Central Cloud eller On-premise sætter krav til opgradering af dine øvrige extensions, og vi kan hjælpe dig med dem, som vi har udviklet for dig.

 

Business-Central-opgraderingscyklus

Derfor skal du sørge for at opgradere dine extensions 

Det er vigtigt for dig, at du opgraderer dine tilpasninger og extensions for at driften og dine arbejdsprocesser kører gnidningsfrit på alle fronter. Det er dit eget ansvar at sørge for, at dine tilpasninger er up-to-date, og det sker altså ikke automatisk.

Her kan twoday heldigvis hjælpe dig, hvis du tegner et extensionsabonnement. Du skal ikke gøre andet end fokusere på dit arbejde og smide bekymringerne over skulderen – og vi sørger for, at dine extensions, som er udviklet af twoday, er up to date.

Få opdateret dine extensions med et extensionsabonnement 

Med vores extensionsabonnement sørger vi for, at dine extensions, som er udviklet af twoday, altid passer til den nyeste version af Business Central. Vi går ganske enkelt ind og tjekker op på dem en gang om måneden og retter løbende til, hvis vi vurderer, at Microsofts opdateringer har indvirkning på dem. Med abonnementet får du ro i sindet. Så du kan være sikker på, at din løsning er driftssikker – også i morgen og i overmorgen.

Månedligt statustjek

Vi tjekker status på dine extensions én gang om måneden

Løbende tilretning

Vi retter løbende til, så dine extensions er up-to-date

Tilpas Business Central

Vi sørger for, at dine tilpasninger passer til den nyeste version af Business Central

Tryghed og sikkerhed

Du får fjernet dine bekymringer, når driften og sikkerheden er i top

Vil du vide mere om dine muligheder med et extensionsabonnement?

Prisen på abonnementet afhænger af din licensværdi og antal licenser. Tøv ikke med at række ud til os, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud. Hvis du er i tvivl, om du har tilpasninger fra twoday, hjælper vi også gerne med et overblik.

Kontakt oss

Et magnarum est aliud elit enim illis aliquid non profuit traditur nostrae enim quod enim pythagoras restatis nostros aliquid duo expetendum altera. Quidem potuit ut magos inquit artibus tibi dicimus nata iam multarum se philosophiae ipse arcesilas igitur potuit ut magoset se.