Skip to content

Har du behov for hjælp til at drive eller opgradere din Microsoft Dynamics NAV-løsning

Specialister i Microsoft Dynamics NAV

Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central partnere er vi klar til at rådgive dig om din ERP-løsning. Vi tilbyder vores ekspertise og erfaring inden for både Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Business Central. Hvis du har brug for hjælp til at drive din NAV-løsning, kan vi hjælpe dig på alle niveauer – og vi kan også hjælpe dig med at skifte til Business Central. 

Som specialister i at drifte og udvikle NAV-løsninger kan vi sikre, at din virksomhed kører problemfrit og effektivt. Vores team af erfarne konsulenter og udviklere har mange års erfaring inden for NAV og er dedikerede til at sikre, at dit system fungerer optimalt til enhver tid. Vi tilbyder omfattende support og overvågning af din NAV-løsning, så du kan fokusere på at drive din virksomhed uden bekymringer. 

specialister-i-Dynamics-365-Business-Central

Er du glad for din NAV-løsning, men ønsker en ny partner?

Du kan sagtens være tilfreds med din nuværende NAV IT-løsning, men ønske en ny partner. Det handler om at stræbe efter det bedste for din virksomhed.

En ny partner kan tilføre ny indsigt, specialviden og måske endda innovative tilgange, der kan forbedre din nuværende løsning og dine arbejdsprocesser yderligere. Det handler om at finde en partner, der kan bringe ekstra værdi til bordet og hjælpe med at maksimere potentialet i din NAV-løsning. Dét kan twoday.

Specialister-drifter-og-supporterer-din-NAV

Ny partner til at drifte din eksisterende NAV-løsning

At  have en pålidelig og kompetent partner til at drifte ens IT-løsninger er essentielt i virksomhedsdrift og nogen gange kan det være nødvendigt at skifte partner.  Microsofts NAV (Navision) spiller en væsentlig rolle for mange virksomheder, og det er derfor vigtigt at træffe beslutninger om driftspartnere med omhu. Med twoday som din NAV driftspartner får du:

Sikkerhed og compliance

Vi hjælper dig med at din løsning lever op til lovgivning, krav og høje sikkerhedsstandarder.

Skalerbarhed

Din virksomheds behov kan ændre sig over tid. Vi kan altid skalere og udvide din løsning, så den matcher jeres behov.

Support

Vi tilbyder hurtig og effektiv support, så dine eventuelle problemer og udfordringer kan løses øjeblikkeligt.

Optimering

Vi kan optimere systemer og processer for at sikre, at de kører effektivt og med de nyeste opdateringer.

Robust IT-drift

En robust og stabil drift er vigtigt for dig og din virksomhed, og med os som partner har vi netop dette i fokus.

Godt partnerskab

Vi er her for at hjælpe dig og vægter vores samarbejde højt. Vi tror på godt humør og tillid er vigtigt for et godt samarbejde.

twoday

Vi hjælper også med at opgradere din NAV-løsning

Den første version af Microsoft Dynamics NAV kom på markedet i 1985. Gennem de seneste tre årtier har produktet optrådt i en række forskellige versioner og med mange forskellige navne. Nogle kender derfor stadigvæk produktet som Navision eller måske endda som Financials. I november 2018 skiftede produktet navn til Dynamics 365 Business Central. 

Hvis du skal have en holdbar løsning, der løbende opdateres og er sikker, så hjælper vi dig gerne med at skifte din løsning til Dynamics 365 Business Central.

Vi er eksperter i overgangen fra NAV til Business Central og guider dig gennem hele processen. Vores erfarne konsulenter analyserer dine behov, tilpasser løsningen til dine specifikke krav og sikrer en problemfri overgang. 

Udvalgte cases

Sammen optimerer vi dine processer

twoday

Ofte stillede spørgsmål

 

Microsoft Dynamics NAV er et økonomisystem og en forretningsstyringsplatform, der omfavner hele din forretning. Systemet hjælper dig med at forbinde dine data og processer mellem regnskab, produktion, indkøb, salg og lageradministration. Microsoft Dynamics NAV hjælper dig med andre ord til at holde styr på din bogføring, kobler dine salgsaktiviteter med din lagerbeholdning og hjælper dig med at holde styr på projekter og administrere kapaciteten i din virksomhed. 
Du kan stadig bruge din NAV-løsning, men du kan ikke købe en ny NAV-løsning. Vi hjælper dig gerne med at drifte din NAV eller opgradere til Business Central. Microsoft supporterer ikke længere NAV eller yder teknisk support, men fokuserer på udviklingen og fremtiden for Business Central som deres primære cloud-baserede ERP-løsning. Derfor bliver nye funktioner og features kun lanceret i Business Central.
Der er et utal af gode grunde til at skifte fra NAV til Business Central. Du kan få eCloud-baseret løsning med adgang til løbende opdateringer. Du får udvidet integrationsmuligheder og det er nemt at skalere din løsning. Læs mere om Business Central her og dyk også ned i 5 gode grunde til at vælge det. Hvis du ikke er helt klar til Cloud så kan Business Central også stadig installeres lokalt på en server, hvis det ønskes.

Kontakt os, hvis du vil vide mere, om, hvordan vi kan være din kommende partner.