Skip to content

Hvad er Jedox?

Jedox har på kort tid opnået succes i markedet for CPM software, hvor de har udviklet en løsning, der understøtter gængse Performance Management-discipliner som konsolidering, budgettering, forecasting, KPI-styring, omkostningsallokering og rapportering. Baggrunden for succesen er en høj grad af brugervenlighed, lav Total Cost of Ownership og ikke mindst muligheden for selv at administrere og videreudvikle løsningen så den passer til virksomhedens behov.

Jedox leverer integrerede løsninger, som tillader din virksomhed at konsolidere og analysere aktuelle resultater, vurdere den aktuelle performance via nøgletal samt understøtte en omstændig forecast- og budgetteringsproces der måske i dag foregår i Excel og inkluderer input fra hele organisationen. En optimeret konsoliderings- eller planningproces vil som regel resultere i frigjorte ressourcer som så kan fokusere på mere værdiskabende aktiviteter.

twoday-situation-copenhagen-18-1280

Hvorfor skal du vælge Jedox?

Der er mange grunde til at vælge Jedox. Nedenfor har vi samlet de funktioner, vi finder vigtigst.

Nye interfaces eller vante omgivelser

Jedox har en intuitiv brugerflade, om end du ønsker at arbejde i Excel eller i browser. Med Jedox medfølger en Excel add-in, der sikrer, at data kan tilgås fra Microsoft Excel, hvori det er muligt at udnytte både Jedox og Excel-funktioner samt lave write-back direkte fra Excel til den relevante database. Ved hjælp af transparente web-rapporter vil brugere i forretningsenhederne hurtig blive familiære med brugen af Jedox og trænede ressourcer, i f.eks. finans, vil selv være i stand til at designe og publicere rapporter.

Komplet og agilt fundament

Jedox giver det mest komplette og agile fundament for at tackle virksomhedens finansielle opgaver. Uanset om virksomhedens opgaver er enkle eller komplekse, kan løsningslandskabet holdes simpelt og styret. Desuden kan Jedox give forretningsenheder muligheden for at arbejde med egne modeller og rapporter. Jedox er baseret på teknologi, der skaber et bredt fundament, hvilket muliggør trinvis udbygning af løsningen og derved løbende inkludere forskellige processer under samme brugerlicens.

Sikkerhed

Jedox kan give forretningen tilgang til data samt mulighed for at lave egne analyser, da den rollebaserede sikkerhedsstyring med fuldt revisionsspor sikrer, at data bruges som tiltænkt og udelukkende af de personer, der er autoriseret til brugen. Det er desuden muligt at se, hvem der har foretaget hvilke ændringer i dataene.

Ubesværet dataintegration

Jedox er en åben platform, hvor det er muligt at integrere data fra og til samtlige kildesystemer. En samling af al data sikrer optimal brug af den information der ofte ligger i lokale databaser eller Excel-ark. Jedox integrerer desuden direkte til eksisterende Business Intelligence-værktøjer som f.eks. Power BI. Power BI giver mulighed for at indlejre en Jedox rapport i et Power BI dashboard, hvorved opdatering af nye forventninger kan opdateres i forbindelse med analysearbejde uden at skifte applikation mellem Power BI & Jedox.

In-memory teknologi

Jedox er baseret på in-memory teknologi, som sikrer optimal performance på selv store mængder data og kan desuden installeres på kundernes eget miljø eller køres på Jedox cloud (baseret på MS Azure).

Understøtter hele virksomheden

Jedox modeller leverer applikationer til at understøtte alle afdelinger af din virksomhed – lige fra økonomi til salg, HR osv. Modellerne bygger på Best Practice fra hele verden og er afprøvet af branchens eksperter, så du trygt og hurtigt kan starte dit næste projekt. Du kan desuden tilføje flere modeller alt efter ønske.

Gratis factsheet

Få et hurtigt overblik over de mange muligheder, Jedox kan tilbyde din virksomhed

Factsheetet gennemgår funktioner og dele i Jedox, herunder f.eks. in-memory database, Excel Add-in, Integrator, Marketplace og meget mere.

twoday-jedox-factsheet-ipad-vertical-mockup-thank-you-page

Se denne korte video og få et hurtigt overblik over Jedox

Jedox får topplaceringer

Jedox har opnået flere topplaceringer i BARCs årlige ”The Planning Survey 20”, som er verdens største survey af Planning Software-brugere. Bl.a. har de fået toppositioner i kategorierne; Business value, Project length, Data integration og Self-service.

twoday
Jedox-22
Jedox33
Jedox_Top-ranked
Jedox-44

Er du klar til at høre mere?

twoday har investeret massivt i opbygningen af Jedox kompetencer, så vi i dag kan tilbyde robuste og effektive Performance Management løsninger i Jedox.

Disse løsninger kan understøtte finansprocesser som konsolidering, forecasting, budgettering, omkostningsallokering, rapportering og meget mere. Løsningerne kan stå alene eller integreres med f.eks. et eksisterende Microsoft Datawarehouse og Power BI-løsning.

Jedox tilbyder en fleksibel løsning, som giver jer mange muligheder for at arbejde effektivt med jeres finansprocesser, og twoday kan hjælpe med alt fra jeres digitale strategi, implementering, træning og change management.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01