Skip to content
twoday dynamicweb illustration

Alt, hvad du har brug for, til at opbygge en succesfuld og fremtidssikker commerce-platform

Alt-i-én suite

DynamicWeb understøtter hele din digitale strategi med alt-i-én platform til e-handel, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) og Digital Marketing.

Standard Integration til MS Dynamics ERP

Integrér til dit Microsoft Dynamics ERP-system og brug forretningslogik som kundepriser, sortimenter, lagerbeholdning og meget mere for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse.

Multi-brand, shop eller sprog

Håndtér multi-brand, shop eller sprog i samme DynamicWeb-løsning. Minimér backoffice-opgaver, vedligeholdelse, omkostninger og frustrationer ved at vælge en fleksibel og skalérbar løsning.

Selvbetjening for kunder og forhandlere

Giv dine kunder og forhandlere adgang til tidligere ordrer, produktinformation og til salgsrepræsentanter, der kan hjælpe med at sælge mere komplekse produkter.

Fuld frihed med Headless

DynamicWeb tilbyder også en headless løsning bygget på de nyeste MACH-principper (Microservice, API-first, Cloud, Headless) med en uafhængig front-end og back-end, så du kan bruge den implementeringsstack, du foretrækker.

B2B, B2C eller D2C

DynamicWeb Suite reducerer effektivt kompleksisteten af din e-handelsløsning og giver dig mere fleksibilitet til at bygge det, du har brug for, og komme hurtigere på markedet.

Swift – binder enderne sammen

Start standard og udvid efter behov med Swift

DynamicWeb har udviklet et framework, de kalder Swift. Swift-frameworket er et implementeringsværktøj til DynamicWeb-platformen, som kombinerer PIM, e-commerce og CMS. Swift er dermed det værktøj, der binder enderne sammen.

Swift-frameworket sikrer, at din webshop både kommer hurtigt i luften og er kompatibel med resten af dine forretningskritiske systemer.

Swifts skabeloner er bygget ud fra best practice-principper, så både design og performance er i top. Det kræver ikke kendskab til kode at arbejde i Swift-skabelonerne, hvilket gør Swift til det foretrukne framework for redaktører. 

Med Swift får du det bedste fra to verdener. Du får en hurtig og sikker start med brug af de mange standardfunktioner. Men samtidig har du frihed til at justere dit design samt udvikle de funktioner, du mangler eller får brug for i fremtiden.

Enkel proces – stærkt produkt

Reducer din pris, risiko og udviklingstid

Med Swifts færdigbyggede værktøjer får du et mindre risikofyldt projekt og en bedre B2B webshop for færre penge.

Få skræddersyet alt til dine behov

Sig farvel til låste skabeloner, grimt design og snærende standardfunktioner. Vi tilpasser Swift, indtil du er tilfreds.

Skyd genvej til en perfekt brugeroplevelse

Hvorfor prøve dig frem? Swifts designskabeloner bygger på 71.000+ timers brugertest af verdens største webshops.

Alle de funktioner, du har brug for

Web Accessibility Guidelines (WCAG)

Swift er implementeret med WCAG i tankerne og overholder AA-niveauet, hvilket sikrer, at indholdet er mere tilgængeligt. 

Produktliste

Indbygget produktliste, som giver et overblik over de produkter, der er tilgængelige i shoppen. Det er muligt at bruge søgning, sortering og filtrering til at finde præcis det rette produkt.  

Produktside

Produktside med overblik over produktoplysningerne for et specifikt produkt. Giver kunderne produktbilleder, videoer, dokumenter og beskrivelser for at hjælpe kunderne med at finde det, de leder efter. 

Checkout

Indbygget checkout-flow for både anonyme og login-kunder ved køb. Understøtter betaling og forsendelse, e-mail og ordrekvittering.

Kundecenter

I kundecentret kan kunderne få et overblik over deres tidligere ordrer og oprette favoritlister over produkter, som de ønsker at købe senere.

Impersonation og kundeadministration

For B2B e-commerce er det vigtigt, at sælgerne kan afgive ordrer på vegne af deres kunder, så de kan hjælpe dem bedst muligt og hjælpe med at onboarde kunderne i webshoppen.

Ekspreskøb

Med ekspreskøb kan kunderne søge efter produkter og lægge dem i indkøbskurven på samme side. Det betyder, at kunderne kan handle uden at gå ind på produktlistesiden eller siden med produktoplysninger og i stedet gå direkte fra søgning til betaling på en hurtig og nem måde.

Produktkomponenter

Partnere kan bruge produktkomponenter til at opbygge produktlisten og produktdetaljesiden ved hjælp af drag-and-drop i den visuelle editor og tilpasse designet til deres kunders brand og produkter.

Indholdssider og artikler

Drag-and-drop funktionaliteten gør det nemt at oprette indholdssider og artikler med de indbyggede indholdselementer, der findes i Swift.

20 års samarbejde – din tryghedsgaranti

twoday og DynamicWeb har snart sølvbryllup. Vores forretninger er tæt forbundet, og i twoday har vi et kendskab til platformen og menneskerne bag den som ingen anden. Og DynamicWeb-teamet kender os. twoday deltager aktivt i udviklingen af DynamicWeb og har i dag et helt unikt produktkendskab, der betyder, at det er os, man ringer til, når andre må give op.

Dette samarbejde, denne indsigt og de nu 40 udviklere, som har denne årelange knowhow, er din garanti for, at vi har fuldstændig styr på alle tekniske aspekter af dit projekt. Også når det bliver komplekst.

Derfor er vi bedre end din nuværende DynamicWeb-partner

twoday kollegaer samarbejder med DynamicWeb

DynamicWeb tager smerten ud af dit integrationsprojekt

Integration imellem ERP og webshop eller PIM har altid været et smertensbarn. Og det er et af de områder, som kan være afgørende for, om du får succes med dit projekt.

Et godt råd herfra: Lad være med at bygge integrationer fra bunden. Det er sjældent nødvendigt. DynamicWeb indeholder en stribe stærke og afprøvede integrationsmoduler – klar til brug. Vi har massiv erfaring med at anvende dem alle.

eCommerce med D365 Finance & Operations

eCommerce integreret til Microsoft 365 Finance & Operations

eCommerce med D365 Business Central

eCommerce integreret med 365 Business Central

eCommerce med D365 Sales (CRM)

Udnyt kunde og salgsdata med D365 Sales-integration

eCommerce med Dynamics NAV

B2B og B2C eCommerce løsning med real-time integration til Dynamics NAV

eCommerce med Dynamics AX

B2B og B2C eCommerce løsning med real-time integration til Dynamics AX

Jacob Gammelby Stenhaug Client Director at twoday

Vil du have en platform, der håndterer hele din e-handelsløsning ud af boksen?

Jacob Gammelby Stenhaug har tonstung erfaring med e-commerce og samspillet mellem de forskellige værktøjer, du har brug for.

Jacob Gammelby Stenhaug
Client Director
+45 27 53 00 12
jacob.gammelby@twoday.com