Skip to content

Skal vores specialister overtage din DynamicWeb-løsning?

twodays hold af DynamicWeb-specialister har omfattende erfaring med at over­tage eksisterende DynamicWeb-sites. Vi indrømmer, at det kan være en udfordring at håndtere eksisterende kode, vaner og arbejdsgange. Men vi har gjort det så mange gange før, at vi ved, hvad der fungerer - og hvad der ikke gør. Du kan være tryg ved, at vi har ekspertisen til at navigere gennem udfordringerne og skabe en problemfri overgang for din hjem­me­side.

Vi er her for dig. Også efter lancering

Vores dedikerede support-team er her for dig. De tager telefonen, når du ringer, og løser dine problemer, når du har brug for hjælp. Det, synes vi, er det mindste, man kan forvente af en certificeret DynamicWeb-partner.

Få sikkerhed med en gennemprøvet proces

Er du til rock&roll-processer, hvor vi prøver os frem?
Det er vi ikke. Vi følger en fast proces, som sikrer dig et stærkt resultat og ro i maven.

1. DynamicWeb informeres

For at vi kan starte sam­ar­bej­det rigtig skal DynamicWeb informeres omkring det øn­skede partnerskifte. Her­efter vil DynamicWeb facilitere par­tner­skiftet, og din nuværende partner vil blive udfaset.

2. Udlevering af kildekode og data­base

For at vi kan gennemføre en smidig overgang til vores mil­jøer og påtage os ansvaret for jeres løsning, er det nød­ven­digt, at den tidligere partner udleverer kildekode og data­base til os. Dette giver os mulighed for at implementere en udviklingsløsning i vores miljøer og påbegynde vores ejerskab og drift af løsningen.

3. Opgradering til seneste version

For at sikre fuldt ejerskab af løsningen og for at bekræfte, at vores miljøer og processer fungerer optimalt, foretager vi en opgradering af DynamicWeb til den seneste version på vores udvik­lings­løsning.

4. Gennemgang og test

Efter opgraderingen af DynamicWeb gennemgår og tester I udviklingsløsningen for at sikre, at alle funktioner fungerer som i jeres nu­vær­ende løsning. Til sidst vil den nye løsning blive lagt live, og jeres løsning er nu helt på vores banehalvdel.

Gør som Eva Solo, Philipson Wine, Goecker og mange flere

Når kunderne er glade, er vi glade. Og vi har heldigvis mange glade kunder. Eksempelvis Eva Solo, som vi har hjulpet med at implementere en ny branded DynamicWeb Ecommerce løsning, og Philipson Wine, som vi har hjulpet med at bygge en stærkt konverterende webshop, der kan vokse med deres ambitiøse vækstmål. Eller Goecker, som vi hjalp med at få mere frihed i deres løsning til selv at kunne udføre deres redaktørarbejde. Fælles alle vores projekter er, at vi elsker at hjælpe med at udvikle og implementere den helt rigtige løsning – fordi vi kan se, at det gør en kæmpe forskel i hverdagen for en masse mennesker.

twoday

Men hvorfor er vi bedre end jeres nuværende DynamicWeb-partner?
Her er 4 grunde.

1. Vi er verdens største DynamicWeb-partner

Vi har samarbejdet i 20 år med DynamicWeb og deres system. Vi har det højeste antal certificerede DynamicWeb udviklere i verden, og vi har flere gange vundet årets DynamicWeb partner og årets løsning.

Vi har opnået de fine bemærk­ninger, fordi vi sætter vores kunders forretning før tek­nis­ke termer, systemer og andet udvikler-jargon.

2. Vi vil være din partner, ikke din leverandør

Vi elsker at lancere et nyt site, men det, vi elsker mest af alt, er at hjælpe til i hverdagen, så vi sammen kan skabe værdi og vækst i din forretning. Hos os får du et samarbejde med mennesker, som ønsker at se din virksomhed blive en succes.

3. Vi foretrækker standard – indtil der skal trylles

Vi kan hamrende godt lide at arbejde med DynamicWeb, fordi vi kan komme rigtig langt med de funktionaliteter, der allerede findes. Derfor udnytter vi altid systemet til fulde, inden vi begynder at udvikle noget nyt. Hvorfor? Fordi det låser vores kunder mindst muligt, de får mere værdi for pengene, og så kan vi bruge udviklingskroner på de opgaver, der er sjove – ikke mindst for dig som kunde.

4. Saml dine aktiviteter ét sted

Hos twoday får du alle kompetencer i én pakke. Vi har erfarne specialister sid­dende forskellige steder i landet, som samarbejder på kryds og tværs. Grafikere og tekstforfattere. Webdesignere og SEO-eksperter. UX-desig­nere og backend-udviklere. Og mange flere. Alle sammen er de klar til at gøre dig – og vores mange andre kunder – glade.

Få flere besøgende (og leads) på dit site

Hos twoday er vi i al beskedenhed gode til mange ting. To af dem, vi gerne vil fremhæve, er evnen til at udvikle og op­timere brugervenlige webløsninger og derefter skabe en masse trafik ind til dem.
 
Den kombinationen er afgørende. En hjemmeside uden besøgende er nemlig ingenting værd. Akkurat ligesom det er spild af ressourcer at sende en masse besøgende ind på en side, der ikke fungerer.
 
Vores hold af marketingspecialister er klar til hjælpe dig med at få sidens indhold ud at leve og skabe den opmærksomhed, som får din målgruppe til at reagere. Det giver dig flere besøgende på hjemme­siden, og det øger mulighederne for at skabe flere og bedre leads.

Få flere besøgende (og leads) på dit site

Det siger vores kunder

En fremtidssikret onlineplatform

“Vi havde brug for en skalerbar, ny og fremtidssikret onlineplatform, som skulle være nem at navigere og redigere i til hverdag. twoday var gode til at se og forstå vores ønsker og visioner – og sam­tidig også åbne og realistiske omkring, hvilke funktioner der ville fungere inden for ”standarden”. Hurtig responstid, god sparring og en bred viden inden for back/front-end development er det, vi oplever i dag fra twoday.“

 Hans-Kristian Markman
Online Manager - Frellsen

frellsen

En super sparringspartner

“twoday er en super sparringspartner for Jespers Torvekøkken. Der er god og klar kommunikation med teamet og en proaktiv tilgang til projekterne.”

Anna Broeng Nissen
Projektleder - Jespers Torvekøkken

jespers-torvekoekken

En rigtig god partner

“Det var vigtigt, at vi havde en partner, som vi synes forstod vores forretning, og en partner, som vi kan sparre med. Det, der er særligt ved twoday, er, at de har en sindssyg god forretningsforståelse. På det første møde kom twoday med idéer og input til vores løsning – og de ramte rigtigt.”

Rene Michelsen Jensen
CEO - Fru Hansens Kælder

fru-hansens-kaelder

Cases

Vi har gjort det før. Og vi kan gøre det igen

Fortjener du en ny DynamicWeb-partner?

Så kontakt Jacob, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at overtage din gamle løsning og skabe nye og flotte resultater sammen med dig.

Jacob Gammelby Stenhaug

Client Director
jacob.gammelby@twoday.com
+45 27 53 00 12