Skip to content

Hvordan vælger du den rigtige Umbraco-partner? 

Godt spørgsmål. Og sandheden er, at der ikke findes ét generisk svar. Det handler nemlig om, hvad du har behov for.  

Når det er sagt, kan vi se, at mange virksomheder værdsætter en Umbraco-partner, der bringer kompetencer ærlighed og højt humør til bordet. Det siger sig selv, at en partner skal være dygtig. Men en behagelig omgangsform, troværdighed og evnen til at levere effektivt og til tiden er måske endnu vigtigere. Måske lægger du vægt på de samme ting i et samarbejde.  

Hvordan vælger du den rigtige Umbraco-partner?

4 grunde til, at andre vælger os som deres Umbraco-partner

1. Du arbejder med A-holdet 

Kvaliteten af din Umbraco-løsning afhænger af de personer, der udvikler den. Hos os får du hjælp af førende specialister. F.eks. Jan, som er Umbraco MVP. Dem er der for resten kun 64 af … på verdensplan.  

2. Vi hjælper også efter lancering

Vi elsker at lancere et nyt Umbraco-site, men mest af alt elsker vi at hjælpe til i hverdagen. Hos os får du support fra erfarne udviklere, der altid er klar til at hjælpe dig godt videre. Helt enkelt.  

3. Vi er B2B ind til benet

Nogle synes, B2B er kedeligt. Vi har det lige modsat. Som specialiseret B2B-partner forstår vi de særlige mekanismer og tekniske og praktiske behov, der kræves for at udvikle en succesfuld Umbraco-løsning. 

4. Saml dine aktiviteter ét sted

Vi hjælper din forretning hele vejen rundt. Det betyder, at du får hjælp af en lang række erfarne specialister, som samarbejder på kryds og tværs. Grafiske designere og tekstforfattere. Marketingspecialiser og SEO-eksperter. UX designere og backendudviklere. Og mange, mange flere.    

Er du træt af uendelige udviklingsprojekter? Det er vi også

Er du træt af uendelige udviklingsprojekter? Det er vi også

Derfor følger vi en gennemprøvet proces, som sikrer synlig fremgang. Helt konkret får vi hurtigt dit projekt ud at leve, så vi kan høste erfaringer. Både de gode og mindre gode. 

Dette er kun muligt, fordi vi har etableret et headless setup – et fundament – som vi kan bygge din unikke Umbraco-løsning ovenpå. Med os starter du derfor ikke fra scratch – og du kommer bare længere (for pengene), når du har et godt udgangspunkt. 

1.

Strategi og planlægning

Sammen laver vi en plan for, hvordan du får succes med din nye digitale platform. Hvilke mål vil du nå? Hvem er din målgruppe? Og hvordan skal vi få fat i dem? Og apropos målgrupper: I 8 ud af 10 projekter interviewer vi kundens kunde. Vi kan nemlig udvikle bedre løsninger, når vi har talt med dem, det hele handler om. 

2.

Design og udvikling

Vi designer, udvikler, implementerer og tester din tekniske løsning, så du kan begynde at skabe succes med dit Umbraco-website.

3.

Markedsføring og optimering

Vi tiltrækker de rigtige kunder, uanset hvor de er, og hjælper dig med at maksimere din investering måned for måned.  

Certificeret Umbraco Gold Partner

Vi har leveret brugervenlige, fleksible og effektive Umbraco-løsninger til glade kunder længe. Og nu har vi også et gyldent bevis på det.  

Det betyder for dig og vores kunder, at du er sikret en stærk, kompetent og specialiseret samarbejdspartner, når det gælder Umbraco. 

Vi går meget op i teknikken bag din Umbraco-løsning. Men vi går mest op i, hvordan den udvikler din forretning. 

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent

Her er nogle af dem, vi har hjulpet. Skal vi også hjælpe dig? 

Vi har leveret resultatskabende Umbraco-løsninger for en lang række virksomhederHer er et udpluk af dem: 

To ting, vi vægter (ekstra) højt. Gør du?  

Skal din nye hjemmeside være funktionel eller flot? Den skal være begge dele, selvfølgelig.  

Funktionalitet og design er nemlig ikke et spørgsmål om enten-eller – det er et spørgsmål om at skabe pålidelige og intuitive hjemmesider. Det kan vi gøre ved at fokusere (ekstra) meget på disse to ting: 

 1. Fundamentet skal være i orden 
  I dag. Og næste år. Derfor bygger vi på et headless setup, som giver dig optimal brugervenlighed, fleksibilitet og fart. Resultatet er en løsning, du kan stole på i mange år frem – og som kører (rigtigt) stærkt, hvilket er afgørende for, at din virksomhed bliver fundet på Google. 

 2. Brugervenligheden skal være i top
  Eller sagt på en anden måde: Du skal gøre det let for dine besøgende at finde dét, de har brug for. Det lyder enkelt, men … det er det ikke. Slet ikke, når du sælger komplekse B2B-løsninger. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har skabt brugervenlige websites i mere end 20 år for virksomheder, der vil forenkle kundernes købsrejse. Vi kan også hjælpe dig. 
Vi vægter funktionalitet og design ekstra højt

Vi er både effektive og grundige. Til gengæld er vi dårlige til at holde møder om ingenting.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent

Sig farvel til Umbraco-projekter, hvor du skal 


 • investere en masse tid og penge, før du kan se et konkret løsningsforslag 
 • betale en heftig pris, fordi alt skal designes og udvikles fra bunden 
 • betale store ekstraregninger, fordi der dukker dyre overraskelser op undervejs 
 • udskyde din lancering, fordi leverandøren har undervurderet opgaven 
 • skændes med din leverandør, når I opdager, at I har forskellige forventninger til slutproduktet 

Få en certificeret Umbraco Gold Partner, der udvikler din løsning (og din forretning) 

Det er dyrt at vælge den forkerte Umbraco-partner. Med vores stærke hold af specialister og gennemprøvede proces får du en fleksibel og effektiv Umbraco-løsning, der passer til din virksomheds behov – uden at du behøver brænde masser af penge og energi af på møder og teknisk udvikling. 

Vi ved, at alle kunder er forskellige. Men når det er sagt, er årsagerne til at finde en Umbraco-partner ofte de samme. Nogle søger den helt rigtige partner, der kan bygge et nyt Umbraco-site. Andre søger en ny partner til et ældre site. Hvad gør du? 

twoday

Kunne vi være din nye Umbraco-partner?

Så kontakt Tobias Høst, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre meget mere om dit projekt – og til at møde dig. 

Tobias Høst

Seniorkonsulent
tobias.host@twoday.com 
+45 20 81 91 01