Skip to content

Inspirationsmøde for medlemsorganisationer:

Sådan gør du data til viden, der giver konkurrencemæssige fordele 

Lær at omdanne data til konkurrencefordele. Kom til vores inspirationsmøde, hvor vi dykker ned i strategisk brug af data for medlemsorganisationer.

19. sep. 2024

09:00 - 12:00

København

Gratis

Fastholdelse, nye medlemmer og medlemstilfredshed er temaer, der optager de fleste medlemsorganisationer. Men markedet er præget af stor konkurrence, og kampen om medlemmernes tillid og loyalitet er en svær strategisk udfordring. Derfor er de rigtige indsatser afgørende, og viden om medlemmerne er et altoverskyggende konkurrenceparameter.

Data er nøglen til at opnå denne viden, og det er det, der er udgangspunktet for vores inspirationsmøde, som vi afholder den 19. september fra kl. yy til zz i København.

Her vil vi give inspiration til, hvordan I gør data til viden og bruger det strategisk til at opnå jeres målsætninger. Vi italesætter dataplatformens afgørende rolle og hvorfor I skal lade jeres visioner og mål være styrende for designet af denne, ligesom vi belyser, hvilke analyser der skaber viden og udvikler jer som organisation og fagfolk.

Målet med arrangementet er at gøre jer klogere på:

  • Hvordan man får data indtænkt i strategien
  • Hvordan I kan bruge data og hvilke analyser der er videns og- værdiskabende.
  • Hvorfor en dataplatform er afgørende for succes
  • Hvordan nye tendenser indenfor AI kan skabe konkurrencemæssige fordele

Mødet henvender sig til dig, der sidder i en medlemsorganisation med et strategisk, data eller ledelsesmæssigt ansvar eller interesse og mangler konkret inspiration på emnet.

Tilmeld dig 'Inspirationsmøde for medlemsorganisationer: Sådan gør du data til viden, der giver konkurrencemæssige fordele'

1 Course details

19. sep. 2024

09:00 - 12:00

København

Gratis