Skip to content

Kursus i Power BI avancerede beregninger

For dig der kan bygge en datamodel og tilhørende rapport, men mangler inspiration til at skabe de rigtige measures i DAX, så dine brugere kan få den rigtige viden direkte i Power BI.

Om twodays kursus i avanceret Power BI datamodellering

På dette kursus lærer du at tage din Power BI datamodellering til det næste niveau – både i Power BI desktop, Power BI Service og med tredjepartsværktøjer som Tabular Editor.

Vi kommer til at gennemgå, hvordan du kan bruge et Power BI datasæt og udnytte det til at opnå indsigt i både Power BI, men også i Excel. Ved at bruge en god governance kan du nemt dele og opdatere dine data mellem mange brugere. 

Datasættet, vi arbejder med, er baseret på import af nogle lokale filer og vil i løbet af dagen blive lagt i Power BI servicen for at vise, hvordan vi ved at splitte rapport og datasæt fra hinanden kan opnå en øget produktivitet og sikkerhed.

Hovedfokus ligger på at skabe de korrekte DAX measures, men også hvad det kræver for at få dette til at lykkedes. Det er nemlig ikke alt, der bare kan skrives som et measure. Nogle ting kræver tilføjelse af beregnede kolonner for at lykkedes. Du lærer også, hvordan du ved at udnytte standard funktioner nemt kan skifte dine kilder fra at se på testdata til i stedet at gå til produktion.

Hør vores underviser, Kristoffer West, fortælle om kurset

Kursets indhold

Advanced Power Query Editor transformations

Advanced DAX

Measure Formatting

Advanced governance og version control

Undervisere

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med opsætning af rapporter, design, modeller og hvad du ellers måtte få brug for på din videre BI-rejse.

twoday-kapacity-situation-3-800

Praktisk information

Kurset henvender sig til dig, der allerede er i gang med arbejdet i Power BI. Du har bygget en datamodel og tilhørende rapport, men mangler inspiration til at skabe de rigtige measures i DAX, så dine brugere modtager korrekt viden direkte i Power BI.

Dato, sted, pris og tilmelding

Kurset afholdes løbende København, Aarhus og Kolding.

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig kurset i en by nær dig

Læs om vores andre Business Intelligence-kurser

Microsoft Power BI kursus – introduktion

Dette kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Læs mere og tilmeld dig her

Microsoft Power BI kursus – avanceret visualisering

Kurset er for dig, der er i gang med Power BI. Du har allerede bygget en rapport, men du mangler nogle konkrete værktøjer, så du kan løfte det visuelle udtryk og skabe en bedre historie med dine data.

Læs mere og tilmeld dig her

Microsoft Power BI for controllere

Dette kursus er målrettet dig, der arbejder med finance rapportering, controlling og planlægningsprocesser – og som er interesseret i at lære mere om data og Business Intelligence (BI) i en finance kontekst.

Læs mere og tilmeld dig her

Kursus i håndtering af datakvalitet

Du får du styr på både teori og praktik omkring datakvalitet. Du introduceres til de typiske udfordringer samt at opsætte datakvalitetsregler for stamdata, så du kan analysere og visualisere den i Power BI.

Læs mere og tilmeld dig her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01