Skip to content

Kursus: Microsoft Power BI for controllere

Et kursus for dig, der er interesseret i at lære mere om data og Power BI i kombination med økonomistyring.

På dette kursus lærer du

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af datamodellering, databehandling og dataanalyse ved hjælp af Power BI i en finanskontekst. Målet er at lære dig, hvordan du bygger et gentagende dataflow og en finansdatamodel, der er tilpasset dine rapporterings- og controlling-processer. Ved at gøre dette, frigør du tid til mere analyse og kan blive business partner for forretningen.

Udnyt dine data

Hvordan BI kan hjælpe dig med bedst muligt at udnytte de data, der er gemt i dine forretningssystemer og generelt optimere den måde, du arbejder med data på.

Design med Power BI

Hvordan du designer en datamodel til din resultatopgørelse, budget- og planlægningsprocesser, pengestrømsrapportering osv. med Power BI.

Brug Excel

Hvordan Power BI og Excel supplerer hinanden, og hvordan du med fordel kan arbejde med begge værktøjer for at forbedre din økonomiske controlling og rapporteringsprocesser.

Power BI i virksomheden

Hvordan BI ser ud i en virksomhedsopsætning – herunder nøglekoncepter og teknologier, således du kan samarbejde i øjenhøjde med BI-specialister.

Om twodays BI Controller kursus

På twodays Business Intelligence kursus til controllere vil du lære:

  • Hvordan du med Power BI takler de udfordringer, der ofte dukker op, når du arbejder med forskellige datasæt i Excel.
  • Hvordan du bygger en fleksibel datamodel ved hjælp af Excel, Power Query og Power BIs datafunktionalitet – en datamodel, der er designet til både Excel og Power BI.
  • Hvordan ovennævnte værktøjer kan hjælpe dig med at automatisere din arbejdsgang samt frigøre tid til at analysere dine data.

Når du er bekendt med de grundlæggelse koncepter og fordelene ved at datamodellere på din egen computer, får du også indsigt i fordelene ved at integrere forretningsapplikationer med BI værktøjer i et dataplatform-setup.

twoday-kapacity-situation-37-1280

Kursets indhold

I løbet af dagen vil du lære om ”data value chain” og koncepter såsom;

  • Data Warehousing
  • Databaser
  • Datamodellering
  • Dimensions-, transaktions- og stamdata
  • Rapport vs dashboard og data visualisering

Vi vil udgive datamodellen, der er udviklet i Power BI servicen, så den kan genbruges i Power BI. Derudover vil du lære, hvordan du kan dele data med dine kollegaer online.

Gennem kurset vil vi også diskutere forskelle og ligheder mellem Excel og Power BI.

Den viden, du vil få i dette kursus, giver dig mulighed for at implementere teorien i dit arbejde og hjælpe dig med at optimere dine forretningsprocessor fra dag ét.

Praktisk information og tilmelding

twodays BI til controllere kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som ønsker at lære mere om BI, Power BI og hvordan de kan optimere deres arbejdsprocesser med data og økonomistyring.

Format​

Der vil være en kombination af show cases gennemgået instruktøren og guidede løsninger. I løbet af kurset lærer vi dig at bruge Power BI, Power Query, og DAX som et fundament til at kunne forstå datamodellering og BI.

Dato, sted, pris og tilmelding

twodays Business Intelligence kursus for controllere afholdes løbende i København og Aarhus.

Prisen er DKK 4.000 eksklusiv moms pr. person inklusive måltider og forfriskninger. Maksimum antal deltagere er 6. Bemærk, at vi tilbyder rabat for tilmelding af flere personer, og der kan arrangeres specielle kurser til individer eller virksomheder. Kontakt os for mere information.

Tilmeld dig Power BI kursus – for controllere i en by nær dig:

Ingen resultater fundet

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01