Skip to content
twoday
Tilbage til alle webinarer

On-demand webinar:

Løft din Shopify webshop til næste niveau

Sidder du og overvejer version 2.0 af dit Shopify-eventyr? Drømmer du om at løfte din shop op på næste niveau?

Vi mærker en massiv interesse for at komme videre med Shopify, men på et højere teknisk og mere strategisk niveau. Til dette gratis webinar kigger vi lidt nærmere på de to områder, som vi oplever størst interesse omkring.

En fuldautomatisk webshop med integration mellem Shopify og dit ERP-system

Mange kom lidt for hurtigt i gang med Shopify og fik ikke lavet en fuldautomatisk løsning. En løsning, hvor produkter, lagerstand og ordrer flyder automatisk mellem Shopify og ERP-systemet. En webshop uden integration er for tung at arbejde med i hverdagen.

Heldigvis er integrationsopgaven ikke så kompliceret som tidligere, og vi giver dig et indblik i de værktøjer, vi har udviklet, som gør det muligt at eftermontere en integration på de fleste Shopify-webshops rimeligt smertefrit i dag.

Er Shopify et relevant valg til din B2B-webshop?

Shopify er en stærk B2C-platform. Spørgsmålet for mange er, om platformen egner sig til B2B. Der er ikke et enkelt svar på det, men allerede i dag rummer Shopify en række stærke features til B2B e-handel.

Vi giver dig et indblik i, hvor langt Shopify er på B2B-fronten lige nu. Helt konkret kigger vi nærmere på, hvad der gemmer sig bag Shopify Plus og Shopify Marketplace, og de muligheder, disse rummer for at etablere og skræddersy din B2B-webshop.

Agenda

 • Introduktion
 • Fuldautomatisk Webshop Integration:
  • Hvorfor er integration afgørende for en effektiv hverdag? 
  • Vores værktøjer til smertefri integration. 
 • Shopify som B2B-Platform:
  • Er Shopify det rette valg til din B2B-webshop? 
 • Hvordan kommer du i gang?
 • Afrunding og spørgsmål

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil løfte din Shopify webshop til næste niveau. Shopify er verdens hurtigst voksende e-commerce platform, og mange webshops når slet ikke deres fulde potentiale. Vi viser dig, hvordan du kan løfte din Shopify-webshop til næste niveau ved at udnytte tekniske kompetencer og e-handelserfaring. 

 

Om foredragsholder

Jacob Gammelby Stenhaug

Jacob Gammelby Stenhaug
Client Director

Jacob Gammelby Stenhaug er Client Director med stor ekspertise og erfaring inden for e-commerce, hvor han har hjulpet flere virksomheder med at styrke og løfte deres online forretning. Har du brug for en snak om dine muligheder eller udfordringer inden for e-handel, kan han helt sikkert hjælpe dig, og han har hovedet fuld af tips til, hvordan du undgår at blive overhalet af konkurrenterne.

Tilmeld dig og se webinaret