Skip to content
twoday
Tilbage til alle webinarer

On-demand webinar:

This is it folks: Microsoft Fabric!

Hør, hvorfor Microsoft Fabric kommer til at ændre hverdagen for alle, der arbejder med data, til vores eksklusive online event med Amir Netz, CTO of Azure Data, der er med direkte fra Seattle!

”This is it folks: Microsoft Fabric. A complete unified platform for analytics. It is not a bundle, and it is not just thin integration. It is a complete reimagining of the analytics stack. Single experience, single architecture. One Product.”

Vi kunne ikke have beskrevet Microsoft Fabric bedre selv. Og det er der en rigtig god grund til, for ordene er Amir Netz’, CTO of Azure Data og dermed en af de hovedansvarlige for Microsoft’s spritnye flagskib Fabric.

Vi tror på, at Microsoft Fabric kommer til at ændre hverdagen for alle, der arbejder med data.

Indhold:

  • Direkte fra Seattle: Amir Netz om Microsoft Fabric!
    Helt ekstraordinært har vi Amir Netz med på programmet. Hør ham og Søren Toft Joensen og Peer Grønnerup fra twoday få en snak om strategien og udviklingen for Microsoft Fabric.
  • Microsoft Fabric – set med de tekniske briller
    Peer Grønnerup, Principal Arcihtect hos twoday, har deltaget i det hemmelige Preview på Microsoft Fabric. Han fortæller om de største tekniske gaver, han har fundet i platformen.
  • Q&A

Tilmeld dig og se webinaret