Skip to content

Hent den viden du har brug for

36 spørgsmål til at kickstarte dit PIM-projekt

Er dine produktdata spredt ud over forskellige systemer, afdelinger og formater? Så er det tid til at samle dem i et PIM-system og blive gearet til lønsom vækst.

Factsheet: Jedox - én samlet og fleksibel løsning til dine finansprocesser

Dette factsheet giver et hurtigt overblik over de mange muligheder, Jedox kan tilbyde din virksomhed.

White paper: Analyse af måneds afslutningsprocessen

Ved at optimere processen og kvaliteten i de traditionelle arbejdsopgaver, der er forbundet med månedsafslutning og rapportering, frigives tid til analyse og andet værdiskabende arbejde i virksomheden.

Brochure: twoday Information Hub

twoday Information Hub giver et bud på, hvordan virksomheder med enkle virkemidler kan skabe et omdrejningspunkt for rapporter og dashboards – og sikre at data forbliver et levende og strategisk aktiv.

Factsheet: En konsolideringsløsning der frigør tid til forretningsunderstøttende aktiviteter

Vil du gerne blive klogere på, hvad en god konsoliderings løsning er i stand til? Dette factsheet gennemgår, hvad en konsolideringsløsning kan gøre for din forretning.

Factsheet: Start din digitale rejse i finans med en god planlægningsløsning

Dette factsheet gør dig klogere på, hvad en god planlægningsløsning i finans er i stand til. Vi tydeliggør, hvordan du starter den digitale rejse i finans og belyser bl.a. driverbaseret planlægning, samt hvordan du kan benytte algoritmer til at assistere i planlægningsprocessen.

Factsheet: Stærkere beslutningsgrundlag med omkostningsallokering

Bliv klogere på, hvad en god allokeringsløsning i finans er i stand til. Dette factsheet belyser bl.a. simpel og avanceret omkostningsallokering samt skalerbarhed og agilitet.

White Paper: twoday Churn & Retention Framework

Spot churn og fasthold de rigtige kunder med data og Marketing Science

White Paper: twoday MLOps Framework

I dette white paper introducerer vi MLOps, og hvordan det giver dig mulighed for at få din virksomheds machine learning-modeller sat succesfuldt i produktion, så de skaber reel værdi for din virksomhed.

Whitepaper: Microsoft 365 Copilot - Sikkerhedsrisici du skal adressere inden deployment

Microsoft 365 Copilot vil helt sikkert øge din produktivitet og kreativitet. Men brugen af Microsoft 365 Copilot indebærer også governance- og sikkerheds¬risici. Har I styr på det?