Skip to content

Danskerne elsker apps, der er udviklet af twoday

App-udviklingsbureauet Shape har i deres seneste Mobile App Trends-rapport afsløret, hvilke apps danske brugere synes er bedst. Her indtager Det digitale kørekort, udviklet af twoday, en flot, flot andenplads, der føles som en sejr, når nummer et på listen er MobilePay.
May 8, 2024 11:29:16 AM Randi Rimdal

App-udviklingsbureauet Shape har i deres seneste Mobile App Trends-rapport afsløret, hvilke apps danske brugere synes er bedst. Her indtager Det digitale kørekort, udviklet af twoday, en flot, flot andenplads, der føles som en sejr, når nummer et på listen er MobilePay.

Som nummer 11 og 12 på listen over danskernes 25 yndlings-apps finder vi Det digitale sundhedskort og energiappen Watts. Begge apps er ligeledes udviklet af twoday.  

Hos twoday vækker kåringen naturligvis begejstring og understreger twoday’s kompetencer indenfor digitalisering, app-udvikling og innovation. 

Kåringen underbygger også tidligere brugertilfredshedsundersøgelser, der viser, at ni ud af ti danskere ved, at de kan få deres sundhedskort og kørekort digitalt på mobilen. Samme brugertilfredshedsundersøgelse viser også, at over 85 % af alle brugerne er glade for sundhedskort- og kørekort-appen. 

Det er her, hvor de fem moderne "R'er" træder i karakter. Hver tilgang har sine egne fordele og udfordringer, og det handler om at identificere den tilgang, der bedst passer til jeres organisations unikke behov og mål. 

Mobile App Trends-rapporten er baseret på besvarelser fra over 3.000 danskere i alderen 18 til 70 år. Her er de blevet spurgt om deres app-præferencer. Rapporten er en af de største undersøgelser nogensinde i Danmark, hvor fokus er brug af apps. 

Appudvikling til gavn for samfundet

Det digitale kørekort var et banebrydende skridt mod at forenkle hverdagen for borgere i Danmark. Gennem et tæt samarbejde mellem twoday og en række ministerier, styrelser og Rigspolitiet blev det muligt at fjerne endnu et plastikkort fra pungen og eliminere risikoen for at få en bøde for at glemme kørekortet. Allerede ét år efter lanceringen havde 1,6 millioner borgere downloadet det digitale kørekort. Læs mere om twoday’s udvikling af kørekort-appen her

I samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen, Sundhedsministeriet, Danske Regioner og KL har twoday udviklet Det digitale sundhedskort. Det giver borgere i Danmark nem adgang til deres gule sundhedskort via en app til mobilen. twoday's leverance står på skuldrene af mange års erfaringer med opgaver for ministerier og styrelser og med fællesoffentlige dataregistre. Læs mere om det digitale sundhedskort her

Watts' energiassistent-app, der tager udgangspunkt i data og Machine Learning, er udviklet og designet af twoday med henblik på at gøre en forskel for klimaet. Appen tilbyder brugerne et simpelt overblik over deres forbrug, så de kan ændre forbrugsvaner, spare energi og penge og ikke mindst mindske klimabelastningen. Læs her hvordan vi har hjulpet Watts med at udvikle deres energiassistent-app. 

Skal vi hjælpe jer med at udvikle den næste app, som danskerne vil elske?

Vil du vide mere?

kontakt-randi-rimdal

Randi Rimdal
Head of Marketing and Communication

randi.rimdal@twoday.com
+45 53 61 63 36

 

Relaterede artikler