Skip to content

Integrer din webshop til Business Central

 

Vi har mange års erfaring med integration til Business Central (tidl. NAV/Navision). Vi har fornøjelsen af at arbejde med integrerede webshops for Actona Company, ID Identity, Møblér, Milestone Systems og mange andre.
May 30, 2024 10:38:57 PM Jacob Gammelby Stenhaug

Spar tid og penge med en webshop integreret til Business Central (tidl. NAV/Navision)

Vejen til en effektiv og fleksibel e-handelsløsning er blevet markant kortere, når du etablerer en løsning der er dybt integreret med Business Central. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vi har erfaring med integration til Business Central

Microsoft Dynamics Business Central (tidl. NAV/Navision) er uden sammenligning det ERP-system, som vi har størst erfaring med at integrere til. Dette skyldes primært vores fokus på de store og mellemstore danske virksomheder, som i høj grad anvender dette system.  

twoday er en af landets største Business Central/NAV partnere

Sagt helt kort, er vi en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Vi leverer også løsninger til din IT-infrastruktur, som sikrer jeres fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT.

Hos os får I derfor en partner, der kan favne både det tekniske ift. e-handel, ERP og IT-infrastruktur, men også kan løfte jeres branding og online marketing. 

Det er ingen hindring, at I har en anden partner til at hjælpe med jeres NAV/BC løsning - vi har mange års erfaring i at samarbejde parallelt med flere førende NAV/BC-huse i Danmark.


Integration imellem webshop og Business Central/NAV

twoday arbejder med eCommerce platformene Dynamicweb, Shopify og Umbraco - fælles for disse platforme, er, at de har standardintegrationer til Microsoft Dynamics BC/NAV.

Vi har derfor dyb erfaring i samspillet mellem webshoppen og BC/NAV.

twoday hjælper dig med dine BC/NAV-data

Uanset hvor gode vi bliver til at standardisere webshop og ERP-systemerne, så er alle virksomheder forskellige. Der er derfor ofte brug for at klargøre og konvertere de produktdata, vi får fra din ERP-løsning. Hvis du ikke selv du råder over kompetencerne til at håndtere denne opgave, kan vi hjælpe dig. 

twoday fungerer som konsulent for IT-afdelingen, hvor vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine produktdata. 
twoday gennemfører datakonverteringer, hvor vi konverterer dataformatet fra BC/NAV til webshoppens dataformat. 

twoday skaber integration i en række ERP-systemer

Twoday har konkret erfaring med integration imellem webshop og regnskabssystemerne (ERP)

Yderligere har twoday erfaring med integration imellem webshop og produktdatabaserne (PIM)


Vil du vide mere?

Så skal du snakke med Jacob. Samtalen er gratis og uforpligtende, så du risikerer kun at blive klogere, ikke fattigere.

Jacob Gammelby Stenhaug
Client Director
+45 27 53 00 12

jacob.gammelby@twoday.com

jacob-gammelby-stenhaug

 

Relaterede artikler