Skip to content

Opskalér din forretning, når du har brug for det

Lad os hjælpe dig med at styrke dit interne udviklingsteam med topkvalificerede IT-specialister og softwareudviklere, så dine digitaliseringsprojekter kan komme hurtigt fra start og sikkert i mål. 

Det er ikke unormalt at vores IT-konsulenter eller udviklere kan begynde inden for få dage efter din forespørgsel.

Med ekspertise inden for alt lige fra app- og webudvikling til integrationer og Machine Learning, behersker vores specialister alle de programmeringssprog, du har brug for – herunder C#, PHP, C++, Python, NodeJS og JavaScript. Uanset dine behov, har vi de rette kompetencer i vores portefølje. 

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan støtte dit IT-projekt.

Vi skaber klarhed i datakaos

Vores dataanalytikere er specialiseret i at analysere og fortolke komplekse datasæt. Ved at anvende avancerede analysemetoder identificerer vi mønstre, tendenser og sammenhænge, der kan hjælpe din virksomhed med at optimere processer, øge effektiviteten og maksimere resultaterne.

Om teknologien hedder det ene eller det andet er ikke så vigtig. Teknologien er blot et middel til at nå dine mål. Vores konsulenter og dataspecialisters kompetencer i Aarhus dækker alle discipliner inden for Business Intelligence og Analytics. Og som verificeret Microsoft Partner og Azure Partner med mange års know-how i bagagen er vi et trygt valg, når det kommer til et samarbejde.

Vi tør godt love, at selvom arbejdet med dine mange data kan fremstå komplekst, så er det endelige udbytte alt andet end det. Nemlig en letforståelig dataoplevelse, der kan hjælpe dig med at opnå lavere churn, bedre cashflow og skarpere beslutningsprocesser.

Få alle fordele med eksterne IT-kompetencer i Aalborg

I dag står mange virksomheder over for digitaliseringsprojekter, der kræver specialiserede IT-færdigheder. Men det giver ikke altid mening at fastansætte en softwareudvikler eller en dedikeret IT-specialist til disse opgaver. Hertil kan det måske være en udfordring at finde og rekruttere den nødvendige ekspertise. 

Her kommer vores team af eksterne freelance IT- og managementkonsulenter i Aalborg ind i billedet. Med de rette tech-kompetencer kan de træde til og hjælpe din virksomhed med at udvikle og implementere digitale løsninger. 

Ved at benytte eksterne IT-konsulenter fra twoday undgår du at spilde kostbar tid og får de stærkeste IT-kompetencer til at løse opgaverne.

twoday-situation-herning-1-1280

Vi uddanner morgendagens IT-stjerner allerede i dag

Det ligger i vores DNA at opdage og forme de mest talentfulde  IT-udviklere. Vi spotter og rekrutterer dem direkte på uddannelsesinstitutionerne og uddanner dem til succesfulde specialister. 

Gennem vores unikke uddannelsesprogram, Mindster Academy, og forskellige faglige tilbud, styrker vi vores IT-udviklere inden for de nyeste teknologier. På den måde sikrer vi, at du altid har adgang til de nødvendige IT-kompetencer til dine digitaliserings- og udviklingsprojekter.

Specialiserede freelance IT-og management konsulenter i Aalborg

Processen med at finde og rekruttere den rigtige IT- eller managementkonsulent kan være en udfordrende og tidskrævende opgave.

Vi tager gerne ansvaret og håndterer hele processen med at finde den perfekte specialist til dit IT-projekt. Med vores omfattende netværk af specialiserede freelance IT- og managementkonsulenter kan vi sikre det bedste match til dine behov. 

Vores proces er enkel:
- Du beskriver dine behov
- Vi screener vores netværk af freelance IT- og managementkonsulenter
- Vi tager referencer
- Vi sender de nøje udvalgte profiler til samtale hos dig
- Når kontrakten er underskrevet, kan din nye projektspecialist starte med det samme

twoday-situation-aarhus-105-1280

Skal vi hjælpe dig i mål med dit digitaliseringsprojekt?

Skal dit team styrkes med en ekstra ressource eller en IT-specialist med specialiserede kompetencer? Vi er klar til at finde den rette person til dit projekt. 

Freelance IT-konsulenter

Jan Olsen

Director

jan.e.olsen@twoday.com

+ 45 40 20 80 16

Udviklere på konsulentbasis

Lars D. Nielsen

Senior Client Relations Partner

lars.d.nielsen@twoday.com

+45 25 23 41 69