Skip to content

twoday giver dig adgang til de stærkeste IT-kompetencer i form af freelance-konsulenter inden for IT- og management og projektledelse eller innovativ softwareudvikling inden for backend, frontend, cloud, CMS, database og mobile på konsulentbasis.

Vi kan hjælpe dig med at opskalere dit eksisterende udviklingsteam med dygtige IT-specialister og softwareudviklere, så du kan komme både hurtigere i gang og hurtigere i mål med dine digitaliseringsprojekter.

Det er ikke unormalt, at der ikke går mere end et par dage fra din henvendelse, til at vores konsulenter starter hos dig.

Vores udviklingsspecialister har erfaring med alt lige fra app- og webudvikling til integrationer og Machine Learning, og de taler alle de sprog, du har brug for. C#, PHP, C++, Python, NodeJS, Javascript. You name it. We speak it.

Vi skaber klarhed i datakaos

Vores dataanalytikere er specialiseret i at analysere og fortolke komplekse datasæt. Ved at anvende avancerede analysemetoder identificerer vi mønstre, tendenser og sammenhænge, der kan hjælpe din virksomhed med at optimere processer, øge effektiviteten og maksimere resultaterne.

Om teknologien hedder det ene eller det andet er ikke så vigtig. Teknologien er blot et middel til at nå dine mål. Vores konsulenter og dataspecialisters kompetencer i Aarhus dækker alle discipliner inden for Business Intelligence og Analytics. Og som verificeret Microsoft Partner og Azure Partner med mange års know-how i bagagen er vi et trygt valg, når det kommer til et samarbejde.

Vi tør godt love, at selvom arbejdet med dine mange data kan fremstå komplekst, så er det endelige udbytte alt andet end det. Nemlig en letforståelig dataoplevelse, der kan hjælpe dig med at opnå lavere churn, bedre cashflow og skarpere beslutningsprocesser.

Få alle fordelene med eksterne IT-konsulenter i København

I dag står mange virksomheder overfor digitaliseringsopgaver, som ofte kræver højt specialiserede IT-ressourcer at løse - men uden at det nødvendigvis giver mening at fastansætte en softwareudvikler eller en senior specialist til projektet. Eller måske er den rigtige ekspertise svær at finde og rekruttere?

Det er her vores team af eksterne IT-konsulenter kommer ind i billedet - med de rette tech-kompetencer og med muligheden for at træde til og udvikle din virksomheds digitale løsning med det samme.

Med eksterne IT-konsulenter fra twoday får du fleksibilitet, effektivitet og objektivitet. Du undgår spildtid på dine projekter og slipper også for at bekymre dig, om det er de rigtige kompetencer, der løser opgaverne. Det påtager vi os gerne ansvaret for.

eksterne-it-konsulenter-udviklingsprojekt

Vi udvikler morgendagens IT-talenter i dag

Hos twoday sætter vi en ære i at finde de mest talentfulde IT-udviklere – og rekrutterer direkte fra uddannelsesstederne for at gøre dem til de allerbedste inden for deres felt.

Vi udvikler de kommende IT-talenter via vores helt særlige uddannelsesprogram, Mindster Academy, og faglige tilbud. Her styrker og opnår vores IT-udviklere de rette kompetencer inden for de nyeste teknologier. På den måde er du sikret de nødvendige tech-kompetencer hele vejen igennem dit digitaliseringsprojekt.

Freelance IT- og management konsulenter - vi hjælper med det perfekte match

Det kan være en tidskrævende proces at finde den helt rigtige senior IT- eller managementkonsulent. Og står du med en opgave, der skal løses på projektbasis, så er den tidskrævende rekrutteringsproces noget, du gerne vil undgå.

Vi påtager os ansvaret og processen og finder den helt rigtige specialist til opgaven. Med vores store portefølje af specialiserede freelance IT-konsulenter ved vi, hvem der vil være det bedste match til dit projekt.

Vores proces er simpel. Du fortæller os, hvad du søger. Vi screener vores netværk af freelance konsulenter, vi tager referencer og sender nøje udvalgte relevante profiler til samtale hos dig. Vi indgår en kontrakt. Og så er dit projekt i fuldt løb.

twoday-eksterne-freelance-konsulenter-i-københavn

Skal vi hjælpe dig i mål med dit digitaliseringsprojekt?

Har du behov for at supplere dit team med en ekstra ressource eller en nichepræget tech-kompetence, så hjælper vi hellere end gerne med at finde den rigtige til dit projekt.

Freelance IT-konsulenter

Jan Olsen

Director

jan.e.olsen@twoday.com

+ 45 40 20 80 16

Udviklere på konsulentbasis

Mikael Svensson

Client Relations Partner

mikael.svensson@twoday.com

+45 28 56 92 52