Skip to content

Accelerer din forretning

twoday giver dig adgang til de stærkeste IT-kompetencer i Aarhus gennem vores freelance-konsulenter og -udviklere, som er eksperter inden for IT- og management, projektledelse samt innovativ softwareudvikling. 

Vi hjælper dig med at udvide dit udviklingsteam med skarpe IT-specialister og softwareudviklere, så du hurtigt kan starte og gennemføre dine digitaliseringsprojekter. Fra din første henvendelse kan vores konsulenter ofte være klar til at starte inden for få dage. 

Vores udviklere har bred erfaring med app- og webudvikling, integrationer og Machine Learning. De mestrer alle de relevante programmeringssprog, herunder C#, PHP, C++, Python, NodeJS og JavaScript. 

Vi skaber klarhed i datakaos

Vores dataanalytikere er specialiseret i at analysere og fortolke komplekse datasæt. Ved at anvende avancerede analysemetoder identificerer vi mønstre, tendenser og sammenhænge, der kan hjælpe din virksomhed med at optimere processer, øge effektiviteten og maksimere resultaterne.

Om teknologien hedder det ene eller det andet er ikke så vigtig. Teknologien er blot et middel til at nå dine mål. Vores konsulenter og dataspecialisters kompetencer i Aarhus dækker alle discipliner inden for Business Intelligence og Analytics. Og som verificeret Microsoft Partner og Azure Partner med mange års know-how i bagagen er vi et trygt valg, når det kommer til et samarbejde.

Vi tør godt love, at selvom arbejdet med dine mange data kan fremstå komplekst, så er det endelige udbytte alt andet end det. Nemlig en letforståelig dataoplevelse, der kan hjælpe dig med at opnå lavere churn, bedre cashflow og skarpere beslutningsprocesser.

Udnyt alle fordelene ved eksterne IT-konsulenter i Aarhus

Mange virksomheder står i dag overfor digitaliseringsprojekter, der kræver højt specialiserede IT-kompetencer - men ofte giver det ikke mening at fastansætte en softwareudvikler eller en senior specialist til afgrænsede opgaver. Eller måske er det en udfordring at finde og rekruttere den helt rigtige ekspertise. 

Det er her, vores team af freelance IT- og managementkonsulenter ind i billedet. Med de nødvendige tech-kompetencer kan de straks træde til og hjælpe din virksomhed med at udvikle digitale løsninger. 

Med eksterne IT-konsulenter fra twoday får du fleksibilitet, effektivitet og objektivitet. Du undgår spildtid og kan være tryg ved, at opgaverne bliver løst af specialister med de rette kompetencer. Vi tager gerne ansvaret for at finde den perfekte løsning til dine behov.

twoday-freelance-it-konsulenter-og-udviklere-i-aarhus

Vi former fremtidens IT-talenter i dag

Hos twoday er vi målrettede, når det gælder om at finde og udvikle de mest talentfulde IT-udviklere.

Vi rekrutterer direkte fra uddannelsesinstitutionerne for at videreuddanne dem til topkvalificerede specialister.

Gennem vores unikke uddannelsesprogram, Mindster Academy, og forskellige faglige tilbud, styrker vores IT-udviklere deres kompetencer inden for de nyeste teknologier. Det sikrer, at du altid har adgang til de nødvendige tech-kompetencer til dine digitaliseringsprojekter. 

Freelance IT-konsulenter og freelance managementkonsulenter

At finde den rette senior IT- eller managementkonsulent kan være en tidskrævende opgave. Når du står med et projekt, der skal løses nu og her, er det en fordel at undgå den lange rekrutteringsproces. 

Vi tager ansvaret og håndterer hele processen med at finde den perfekte specialist til dit projekt. Med vores omfattende portefølje af specialiserede freelance IT-konsulenter kan vi sikre det bedste match til dine behov. 

Vores proces er enkel. Du beskriver dine behov, og vi screener vores netværk af freelance konsulenter, tager referencer og sender nøje udvalgte profiler til samtale hos dig. Når kontrakten er underskrevet, kan dit projekt gå i gang med det samme. 

twoday-eksterne-freelance-konsulenter-i-københavn

Skal vi hjælpe dig i mål med dit digitaliseringsprojekt?

Har du behov for at supplere dit team med en ekstra ressource eller en nichepræget tech-kompetence, så hjælper vi hellere end gerne med at finde den rigtige til dit projekt.

Freelance IT-konsulenter

Jan Olsen

Director

jan.e.olsen@twoday.com

+ 45 40 20 80 16

Udviklere på konsulentbasis

Lars D. Nielsen

Senior Client Relations Partner

lars.d.nielsen@twoday.com

+45 25 23 41 69