Skip to content

adgang til marketing­eksperter uden langsigtede forpligtelser 

Nye teknologier og forbrugsmønstre betyder, at marketing er en disciplin i konstant forandring. Mulighederne er uendelige, samtidig med at algoritmer, arbejdsgange og markeder ændrer sig. 

Skal du være synlig og samtidig overgå dine konkurrenter, kræver det en bred vifte af ekspertise, som mange virksomheder har svært ved at finde internt. 

Hos twoday har du mulighed for at få adgang til netop de marketingressourcer, du mangler i dit team, til at markedsføre jer til tops, og du kan hyre hjælp både på kort og lang sigt. 

Få adgang til marketing­eksperter uden langsigtede forpligtelser

Specialister med spidskompetencer inden for markedsføring 

Vi har specialister inden for marketingstrategi, web content, tekstproduktion, grafisk design, annoncering, sociale medier, Google Analytics, e-mail marketing, SEO, automatisering, inbound marketing, branding – og alt andet der rimer på online marketing. 

 

Vores marketingkonsulenter er eksperter

Konsulent

Vores marketingkonsulenter er eksperter i bl.a. Google Ads, Facebook og LinkedIn, så det behøver du ikke være. Vi kan hjælpe med f.eks. opsætning og optimering af kampagner og marketingindsatser, og vi har styr på performance og rapportering. 

Vores grafikere har sans for detaljen og kan hjælpe med din visuelle kommunikation

Grafisk designer

Alle brands bør have et klart visuelt udtryk. Vi kan hjælpe med at finde dit og sørge for, at det skinner igennem i al din markedsføring. Vores grafikere har sans for detaljen og kan hjælpe med din visuelle kommunikation, uanset om det er på tryk eller digitalt.  

Fokus på brugervenlighed og funktionalitet

Webredaktør

Skal du have oprettet indhold på din nye hjemmeside eller videreudviklet din eksisterende side, kan du få hjælp af vores webredaktører. Vi har fokus på brugervenlighed og funktionalitet og har erfaring med bl.a. DynamicWeb, Umbraco og HubSpot. 

Brug for hjælp til noget andet?

Ovenstående er ikke en udtømmende liste, og ligesom marketing spænder bredt, gør vores kompetencer det også. 

Er du på udkig efter noget helt specifikt, er du mere end velkommen til at række ud til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Det er helt uforpligtende. 

3 fordele ved at leje dine marketing­ressourcer

3 fordele ved at leje dine marketing­ressourcer

#1 Adgang til specialister

Som marketingafdeling, især de mindre af slagsen, kan det være svært at specialisere sig i alle de områder, optimal markedsføring kræver – samtidig med at den almindelige drift skal opretholdes. 

Ved at leje marketingressourcer kan få adgang til specialiserede kompetencer alt efter behov og udnytte dem til netop det, I har brug for. Vi kan være jeres tætte sparrings- og samarbejdspartner. 

#2: Opdateret ekspertise

Når du hyrer ekstern marketinghjælp gennem os, får du ikke kun adgang til specialister. Du kan også være sikker på, at vi altid er opdaterede med den nyeste viden inden for online marketing. 

Vi holder os løbende opdaterede inden for de seneste trends og tendenser, så vi sikrer, at vi leverer de mest relevante og effektive ydelser til vores kunder. 

#3: Skalerbarhed

Du har mulighed for at tilpasse ressourcerne efter behov. Har I ekstra travlt og brug for flere hænder, kan du nemt leje flere specialister i en given periode og på den måde fx komme hurtigt i gang med projekter eller aflaste interne medarbejdere. 

Har du omvendt en stille periode, kan du skrue ned igen. På den måde kan du nemt tilpasse marketingressourcerne efter behov – både behov i forhold til tid, men også i forhold til kompetencer. 

twoday
Sådan fungerer det

#1 Afklaring af behov

Først og fremmest skal du kortlægge, hvilke ydelser du har brug for til at markedsføre din virksomhed på den måde, I ønsker at gøre det.  

Her er et par spørgsmål, du bør stille dig selv: 

  • Hvad er virksomhedens mål, og hvordan skal marketing hjælpe med at nå disse? 
  • Hvilke ressourcer skal du bruge for at nå disse mål? 
  • Hvilke ressourcer har du allerede internt, og hvilke kompetencer mangler du? 
  • Hvor meget hjælp har du brug for? Hvor mange timer om måneden f.eks.?  
  • Er det for en kort periode, eller er det et langsigtet samarbejde? 

Vi hjælper gerne med at afdække behovet og finde ud af, hvilke ressourcer der passer bedst til din virksomheds behov. Oftest hænger behovet sammen med jeres strategi og ønsker for fremtiden. 

Afklaring af behov
Sådan fungerer det

#2 Sammensætning af team

Når I har kortlagt jeres behov og fundet ud af, hvad I har brug for, kan vi lave en fordelagtig aftale og sammensætte det rette team af marketingeksperter til jer.  

Oftest vil I have en fast kontaktperson, mens de øvrige personer i teamet vil afhænge af, hvilke ressourcer I har behov for. Samarbejdet starter altid med en grundig indflyvning. 

I aftalen vil vi definere, hvilke opgaver I har brug for hjælp til, hvilke kompetencer I låner og i hvor mange timer om måneden. Ændrer behovet sig, kan aftalen naturligvis skrues op eller ned. 

Sammensætning af team
Sådan fungerer det

#3: Samarbejde på din måde

Alle mennesker er forskellige, og det samme gælder virksomheder. Derfor tilbyder vi 3 forskellige måder at samarbejde på, når vi hjælper dig med din markedsføring – så kan du vælge den, du foretrækker.  

Uanset hvad kan vi love dig, at vores måde at køre tingene altid afspejler din måde at køre tingene på. Det er vigtigt for os, at det er din virksomhed og virkelighed, der er i centrum, men vi rådgiver selvfølgelig gerne ved behov. 

Der er 3 måder, vi kan samarbejde om din markedsføring på: 

  • Vi gør det for dig 
  • Vi gør det sammen med dig 
  • Vi lærer dig at gøre det selv 
Samarbejde på din måde

Det siger nogle af dem, vi har hjulpet

Kontakt os og hør mere

Skal vi hjælpe dig med dine marketingindsatser? 

Udfyld formularen her, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilke behov du har, og hvordan vi kan hjælpe.