Skip to content

Nyt, dynamisk beregningsværktøj til Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech

twodays IT-konsulenter har hjulpet Ammeraal Beltech med at udvikle et skræddersyet, cloud-baseret og dynamisk beregningsværktøj i React og .NET, som erstatterede kundens gamle, forældede løsning. Resultatet af samarbejdet blev en fremtidssikret løsning, der kan vedligeholdes og videreudvikles i fremtiden i takt med Ammeraal Beltechs behov og industriens udvikling. 

Teknologier brugt i samarbejdet

"Ved at vi udviklede løsningen agilt, havde Ammeraal Beltech hele tiden mulighed for at inddrage deres brugere og deres feedback direkte i processen. "

Rune Østergaard
twoday Minds 

En IT-konsulent sidder ved et bord

Udfordringen 

Ammeraal Beltech, en af verdens førende producenter af transportbånd til brug i fx bil-, pap- og fødevareindustrien, stod over for behovet for at modernisere deres eksisterende beregningsværktøj. Den tidligere løsning var forældet idet den kun understøttede statiske beregninger af transportbånd, og den kunne derfor ikke længere understøtte deres komplekse behov. Beregningsværktøjet manglede både fleksibilitet og muligheden for dynamiske beregninger, hvilket begrænsede deres evne til at imødekomme kravene fra alle de industrier, de servicerer. 

Løsningen 

For at imødekomme Ammeraal Beltechs behov udviklede twodays IT-konsulenter i Aarhus et nyt, dynamisk beregningsværktøj i form af en progressiv webapp, udviklet i React og .NET. Den nye løsning lever i cloud’en, hvilket giver nogle helt andre og nye muligheder, såsom at brugerne hos Ammeraal Beltech nu kan tage app’en med på en tablet, når de er ude ved deres kunder. Der blev gjort brug af agile udviklingsmetoder og en dybdegående workshop-proces undervejs for at sikre, at det nye værktøj blev skræddersyet til at understøtte alle aspekter af deres forretning. Ved at skifte fra et statisk beregningsprogram til den nye, dynamiske IT-løsning, kan Ammeraal Beltech nu ikke kun udføre deres beregninger, men også bruge værktøjet som et internt læringsmodul, der samler forretningen og understøtter onboardingen af nye medarbejdere. 

Læs mere om andre IT-løsninger, vi har udviklet her

Samarbejdet med Ammeraal Beltech

Samarbejdet mellem twoday og Ammeraal Beltech var præget af agilitet og tæt kommunikation. Gennem workshops og sprint reviews blev Ammeraal Beltechs behov og ønsker integreret i hvert trin af udviklingsprocessen. Ved hjælp af user stories og løbende feedback kunne løsningen finjusteres løbende, hvilket sikrede, at den endelige IT-løsning opfyldte alle krav og forventninger. Desuden gjorde valget af frameworks som React og .NET det muligt at fremtidssikre løsningen og gøre den nem at vedligeholde og videreudvikle fremover i takt med Ammeraal Beltechs behov ændrer sig. 

Andre cases 

Neden for har vi samlet en række af vores tidligere samarbejder.

Vil du høre mere om, hvordan vi har hjulpet andre samarbejdspartnere?

Kompetent softwareudvikler

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner, København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Dygtig softwarekonsulent

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner, Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig