Skip to content

Skab kundeoplevelser, der bevæger mennesker og virksomheder

twoday

I twoday Digital Experiences fokuserer vi på hele kunderejsen og alle de digitale touchpoints, der findes undervejs. Vi omsætter idéer til førsteklasses digitale oplevelser – lige fra design af brugervenlige websites over datadrevet markedsføring til prisvindende e-handelsløsninger. Og alt det indimellem. 

Dit digitale setup skal levere varen

Dine kunder er krævende. Og det er kun godt. 

I en verden, der til stadighed bliver mere digitaliseret, stiger forventningerne og kravene til købsprocessen. Som forbrugere – både B2B og B2C – forventer vi en sømløs proces, der begynder med god rådgivning og slutter med friktionsløs leverance. Og vi forventer også adgang til service og support, når vi har brug for hjælp eller vil købe mere. 

For at kunne levere alt dette er du afhængig af et digitalt setup, der sikrer, at du kan levere varen. Og dermed bevæge både mennesker og virksomheder. Det kan vi hjælpe dig med i twoday Digital Experiences. 

Dit digitale setup skal levere varen

Det kan vi hjælpe dig med

Digitale oplevelser, der bevæger mennesker

Vi har samlet et hold af kreative, strateger og tech-specialister, som kan udtænke og udvikle digitale oplevelser, der bevæger mennesker. I følelserne – og i retning af din forretning. 

Og vi kan faktisk meget mere end det. Vi er samlet 2.700 specialister, der kan spille sammen om at indfri dine digitale ambitioner og forretningskritiske behov.  

Business Applications

Gennem smarte Business Applications forbinder vi mennesker og forretning. Vi arbejder på at gøre i morgen endnu nemmere. I dag. Som specialister i flere løsninger, bl.a. Power Platform, Dynamics 365 og LS Retail, er vores fornemmeste opgave at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. 

Data & AI

Med udgangspunkt i data og avanceret AI-teknologi tilbyder vi intelligente løsninger, der transformerer dine data til strategiske aktiver. Fra dataindsamling og analyse til implementering af skræddersyede løsninger hjælper vi dig med at skabe en datadrevet og fremtidssikret forretning. 

Software Engineering

Vi hjælper både offentlige og private kunder med at skabe en bedre hverdag via digital transformation. Med vores ekspertise i cloud-tjenester og applikationer tilbyder vi skalerbare og innovative softwareløsninger af høj kvalitet, som skaber forretningsmæssig værdi. 

Cloud Platforms & Security

Cloud Platforms & Security leverer Microsoft Azure- og Microsoft 365-løsninger med fokus på sikkerhedsprodukter, cloud endpoints og cloud infrastruktur. Vi tilbyder licenser, support og vores egen Insight Analytics, som er et sikkerheds- og business intelligence værktøj. 

IT-Consultants

Scaling er twodays skaleringsmuskel, som tilbyder IT-ressourcer til bemanding af digitaliseringsprojekter. Det kan være i form af freelance-konsulenter inden for IT eller softwareudvikling inden for backend, frontend, cloud, CMS, database og mobile på konsulentbasis. 

twoday

Må vi hjælpe dig med dine digitale kundeoplevelser?

Skal vi hjælpe dig med at skabe en bedre kundeoplevelse og udvikle digitale løsninger, der smelter hjerter og øger bundlinjen? Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at bevæge dine kunder.