Skip to content

Strømlinede digitale tilsyn skaber effektive arbejdsgange

Vores digitale tilsynsløsning giver jer mulighed for at få adgang til en lang række af informationer, såsom detaljer om operationelle processer, eventuelle sanktioner eller sikkerhedsincidenter, udstedte certifikater med videre. Det giver jer mulighed for effektivt at overvåge og administrere jeres aktiviteter og sikre, at I overholder alle krav.  

Løsningen tilpasses jeres behov og kan hente information fra alle relevante systemer. På den måde sikrer I smidige sagsgange, så jeres arbejde understøttes bedst muligt. Al information er tilgængeligt on- og offline og kan tilgås via pc, tablet eller smartphone. På den måde har I som tilsynsførende altid relevant information tilgængeligt til jeres aktuelle tilsyn. Det har den fordel, at uanset om tilsynet sker ved skrivebordet eller fysisk tilstedeværelse ved det, der skal inspiceres, giver vores løsning jer mulighed for at gennemføre tilsynet digitalt, hvilket minimerer efterbehandlingen. Og resultatet af tilsynet er tilgængeligt med det samme. 

Vil I strømline jeres tilsyn? Lad os arbejde sammen om at skræddersy en løsning, der passer til jeres behov. Vi arrangerer workshops gennem hele processen – fra forberedelse til udførelse. Og vi stopper ikke der - vi hjælper jer med implementeringen af løsningen, så vi er sikre på, at I får en god overgang til jeres nye digitale tilsynsløsning. Vi tilbyder løbende vedligeholdelse. Med os på jeres team kan I fokusere på jeres kerneopgaver, mens vi tager os af de digitale detaljer. 

Kolleger arbejder på digitale tilsynsløsninger

Relaterede ydelser

To personer diskuterer selvbetjeningsløsninger

Selvbetjeningsløsninger

Ønsker I at effektivisere jeres arbejdsgange og opnå kortere behandlingstider? 

Læs mere

En dialog blandt to mennesker om IT-integration

IT-integration

Ønsker I at forbinde jeres forskellige softwareapplikationer, databaser eller systemer, så I kan dele data på en sømløs måde? 

Læs mere

Et teammøde om dokumenthåndtering og sagsstyring

Dokumenthåndtering og sagsstyring

Vil I gerne digitalisere jeres dokumenter og håndteringen af disse?

Læs mere

Software engineering

I twoday arbejder vi dagligt på at skabe en bedre hverdag for både offentlige og private kunder med hjælp fra teknologien. Vi driver digital transformation gennem skræddersyet softwareudvikling, som  udnytter cloud-tjenester og applikationskendskab. Vi anvender den nyeste teknologi til at udvikle skalerbare softwareløsninger af høj kvalitet og følger altid ”best-practise” i branchen.

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at udvikle den digitale tilsynsløsning, som I har brug for.

Ahmed Ben Kacem

Senior Sales Executive
ahmed.b.kacem@twoday.com
+45 31 44 92 76