Skip to content

Hvorfor skal du have digitale dokumenthåndterings- og sagsstyringssystemer?

Et dokumenthåndterings- og sagsstyringssystem digitaliser jeres dokumenter og håndteringen af disse. Forenklet kan man sige, at dokumenthåndterings-systemet bruges til at administrere, arkivere og cirkulere jeres elektroniske dokumenter, mens et sagsstyringssystem håndterer opgaver – eller behandle dokumenterne - i alle dele af organisationen eller virksomheden. 

Kommunikation om dokumenthåndtering og sagsstyring

Fordelene ved dokumenthåndterings- og sagsstyringssystemer

  • Skab overblik: vores sagsstyringssystem integrerer med jeres andre systemer via API’er. Dermed får I et fuldt overblik over jeres sager eller opgaver, som I kan følge, håndtere og afslutte i løsningen. Og vores dokumenthåndteringsløsning samler alle jeres dokumenter i én softwareplatform.
  • Arbejd sammen: når alle dokumenterne, sagerne eller opgaverne er i samme system, så øger det også jeres mulighed for at arbejde på tværs. Hvad enten det er i samme dokument eller på samme opgave, så kan I arbejde sammen – endda samtidigt.
  • Arbejd effektivt: sagsstyring kræver korrekt håndtering af data og består ofte af trivielle arbejdsgange, som godt kan gå hen og tage tid fra de opgaver, der giver jeres forretning værdi. Men sådan behøver det ikke at være. Vores sagsstyringsløsning kan automatisere nogle af jeres processer. Og med mulighed for at oprette, dele og arbejde i samme dokumenter, så kan I også effektivisere jeres arbejdsprocesser.  
Vores løsninger forenkler jeres organisations eller virksomheds arbejdsgange. De er udviklet med jeres behov i tankerne, så I ubesværet kan håndtere jeres sager og dokumenter. Det minimerer fejl og reducerer risikoen for databrud. 
Person fortæller om fordele ved dokumenthåndtering og sagsstyring

Sådan skaber vi sammen værdi og optimerer jeres arbejdsgange

Automatisering KPI og statusmålinger 
Vi automatiserer jeres arbejdsprocesser ud fra konkrete værktøjer og metoder såsom batchkørsler og Robotic Process Automation (RPA). Den rigtige metode vælger vi sammen med jer. 
 
Visualisering 
Det er vigtigt, at vi har indsigt i, hvordan vi bedst muligt optimerer jeres processer. Her arbejder vi med videndeling gennem visualisering af proces- og arbejdsgange blandt andet via diagrammer samt KPI og statusmålinger i dashboards. 
 
BI og Datawarehouse 
Data er grundlaget for at optimere og automatisere arbejdsgange. Derfor indsamler vi og analyserer jeres data ved brug af Business Intelligence og Datawarehouse-teknologier, så jeres sagsbehandling effektiviseres ud fra et solidt datagrundlag. 
 

Relaterede ydelser

En dialog mellem to mennesker om en digital integrationsløsning

IT-integration

Ønsker I at forbinde jeres forskellige softwareapplikationer, databaser eller systemer, så I kan dele data på en sømløs måde? 

Læs mere

En dialog mellem to mennesker om selvbetjeningsløsninger

Selvbetjeningsløsninger

Ønsker I at effektivisere jeres arbejdsgange og opnå kortere behandlingstider?

Læs mere

Digital tilsynsløsning udvikles af kvindelig udvikler

Digitalt tilsyn

Vil I gerne strømline jeres tilsyn? 

Læs mere

Software engineering

I twoday arbejder vi dagligt på at skabe en bedre hverdag for både offentlige og private kunder med hjælp fra teknologien. Vi driver digital transformation gennem skræddersyet softwareudvikling, som  udnytter cloud-tjenester og applikationskendskab. Vi anvender den nyeste teknologi til at udvikle skalerbare softwareløsninger af høj kvalitet og følger altid ”best-practise” i branchen.

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at udvikle den IT-løsning, som gør det nemt for jer at administrere sager og dokumenter.

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 31 40 66 28