Skip to content

Årsager til IT-integration

I twoday ser vi normalt disse fire årsager til, at virksomheder eller organisationer vælger en integrationsløsning:  

  • Forretningsudvikling: Nye forretningsmodeller kan få virksomheder eller organisationer til at orientere sig mod en Integration Platform as a Service-løsning (iPaaS).
  • Ønsket om Cloud: I takt med virksomheders rejse mod Cloud øges ligeså gør kravene til en Cloud-integrationsplatform.
  • Fragmenteret datastruktur: Bunken af løsninger, der ikke taler sammen, er blevet for stor - der er behov for en fremtidssikret integrationsplatform.
  • Forældet software: Alt har en ende – og det gælder ikke mindst software, som på et tidspunkt ikke længere bliver opdateret og supporteret. En oplagt anledning til at vælge en tidssvarende løsning.
Ved at integrere jeres IT-landskab skaber vi en sammenhængende IT-infrastruktur, der tillader sømløs dataudveksling og automatisering af forretningsprocesser på tværs af jeres virksomhed eller organisation.
Diskussion i team om IT-integration

Hvilken tilgang skal I vælge?

Traditionelt set har virksomheder og organisationer deres softwareapplikationer og deres teknologiske infrastruktur lokaliseret på deres egne servere. Ofte i deres eget datacenter. Det er en on premise-løsning, som normalt kræver store investeringer i hardware og vedligeholdelse. Det vil også kræve en manuel integration mellem jeres forskellige IT-systemer, applikationer og databaser. Har I overvejet at gå fra on-premise løsninger til Public Cloud? Så er I nået langt. Cloud-landskabet er stort, sikkert og velfungerende – alt sammen gode argumenter for ikke at holde systemerne på jorden. Men her er forskellige tilgange til IT-integration: 

  • Cloud-løsning: Jeres software, data og infrastruktur hostes og leveres via internettet af store cloud-udbydere som f.eks. Microsoft Azure. Cloud-løsningen giver jer mulighed for en mere automatiseret og fleksibel integration af applikationer, systemer og data. 
  • Azure Integration Services: En del af Microsoft Azure-platformen og tilbyder en række integrationsværktøjer og –tjenester. Med Microsofts Azure Integrations Services (AIS) kan I forbinde og integrere jeres applikationer, systemer og data på tværs af forskellige platforme - inklusiv on-premise og Cloud. Få mere at vide om AIS
  • iPaaS-platforme (Integration Platform as a Service): Cloud-baserede tjenester, som giver jer mulighed for at automatisere integration af applikationer, data, applikationer og tjenester på tværs af lokale, offentlige og private Cloud-miljøer. Disse platforme gør det lettere at automatisere og administrere komplekse integrationsbehov i en Cloud-miljø. iPaaS er et godt supplement til virksomheder, der bruger Platform as Service (PaaS) og Software as Service (SaaS), og giver brugerne de integrationsmuligheder, der er nødvendige for at forene og strømline deres forskellige værktøjer. Få mere at vide om iPaaS
Person i gang med at udvikle en løsning til IT-integration

Hvordan integrerer vi dine systemer?

Vi har fortalt om IT-integration. Men ingen integrationer uden Application Programming Interfaces (API’er). Kort sagt er IT-integration processen, mens API’er er metoden.  

Vi udvikler og implementerer API'er, som skaber standardiserede grænseflader i jeres IT-landskab. API’erne tillader jeres systemer at kommunikere på en struktureret og sikker måde. Det gør det muligt for jeres forskellige systemer at udveksle data og fungere sammen, selvom de er udviklet af forskellige leverandører eller kører på forskellige platforme. 

Så kort sagt er API'er en central komponent i IT-integration, som muliggør kommunikation og dataudveksling mellem forskellige systemer og applikationer. 

Men inden I går i gang...

anbefaler vi en omfattende analyse af jeres forretningsbehov, inden I går i gang med en fuld integrationsløsning. Næste skridt er at designe en integrationsarkitektur efterfulgt af planlægning af udvikling og implementering af integrationsløsningen. Til sidst er det vigtigt at lavet en plan for løbende support og vedligeholdelse for at sikre optimal drift nu i fremtiden.  

Relaterede ydelser

En snak mellem to personer om selvbetjeningsløsninger

Selvbetjeningsløsninger

Ønsker I at effektivisere jeres arbejdsgange og opnå kortere behandlingstider?

Læs mere

En snak om dokumenthåndtering og sagsstyring i et team

Dokumenthåndtering og sagsstyring

Vil I gerne digitalisere jeres dokumenter og håndteringen af disse?

Læs mere

Person udvikler en digital tilsynsløsning

Digitalt tilsyn

Vil I gerne strømline jeres tilsyn? 

Læs mere

Software engineering

I twoday arbejder vi dagligt på at skabe en bedre hverdag for både offentlige og private kunder med hjælp fra teknologien. Vi driver digital transformation gennem skræddersyet softwareudvikling, som  udnytter cloud-tjenester og applikationskendskab. Vi anvender den nyeste teknologi til at udvikle skalerbare softwareløsninger af høj kvalitet og følger altid ”best-practise” i branchen.

Azure som integrationsplatform

Skal du investere i en integrationsplatform, har du mange muligheder.

I twoday har vi valgt at fokusere på Azure Integration Services (AIS), og det er der flere årsager til. AIS giver adgang til hele Azure-økosystemet, består af høj kvalitet, har tusindvis af partnere og er en platform i konstant udvikling.

Download vores whitepaper og læs mere om, hvordan Azure kan give jer det bedste fundament for en systemintegration. 

Whitepaper-integrationsplatform-mock-up

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at udvikle den integrationsplatform, der forbinder jeres forskellige softwareapplikationer, databaser eller systemer, så I kan dele data på en sømløs måde. 

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 31 40 66 28