Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Løft din Shopify webshop til næste niveau

Sidder du og overvejer version 2.0 af dit Shopify-eventyr? Drømmer du om at løfte din shop op på næste niveau?

Automatiseret dataindsamling: Sådan sparer du tid med en leverandørportal

Bruger du alt for meget tid på at håndtere leverandørdata? Hvad nu hvis du kunne delegere opgaven til dine leverandører og frigøre din tid til mere strategiske opgaver?

Salgschefens guide: 7 ting du vil elske at få (foræret) af marketing i din virksomhed

Sød magi opstår, når salg og marketing rykker sammen. Men det kræver, at du som salgschef ved, hvordan du bedst får marketingafdelingen til at understøtte din salgsindsats.

Microsoft Fabric - sidste nyt fra Las Vegas

Se med når Peer Grønnerup og Just Blindbæk gennemgår de største nyheder om Microsoft Fabric fra den store konference i Las Vegas i april 2024

Webinar om ESG: Bæredygtighed er også en dataøvelse

Få et indblik i hvad der kræves af dine dataløsninger, -strategi og compliance for at understøtte ESG-reglerne.

Få styr på IT-sikkerheden med en Zero Trust strategi

Med en Zero Trust strategi vil du få indsigt i din organisations eksponering for trusler, struktureret tilgang til at øge jeres sikkerhed og samtidig give medarbejderne en god oplevelse med IT.

Få styr på sikkerheden, når du implementerer M365 Copilot

Med Microsoft 365 Copilot kan du få adgang til de bedste funktioner og tjenester i Microsoft 365, uden at bekymre dig om kompleksiteten eller sikkerheden, hvis implementeret korrekt. Men hvordan kan du få mest muligt ud af denne innovative løsning? Og hvordan sikrer du data governance?

Marketingschefens guide: Den ultimative marketingplan for B2B virksomheder

Hvordan udarbejder du en stærk marketingplan, der kan høste brandvarme leads til din B2B virksomhed? 

Lev op til den nye bogføringslov i 2024 - compliant uden cloud

Spørgsmålene er mange omkring den nye bogføringslov, og det er svært at finde hoved og hale i, hvordan du sørger for at leve op til de nye krav, hvis du sidder med en ældre version af Business Central. Vi guider dig på dette webinar.

Har du styr på din Governance til Microsoft Power Platformen?

For de fleste er svaret formentligt nej – og det skaber uro og utryghed. Men du kan heldigvis få hjælp her. Uanset om du allerede er erfaren bruger af Microsoft Power Platformen eller står overfor at skulle tage de første skridt, er det afgørende, at du sikrer et solidt fundament for at kunne skaler...

Er du klar til at rapportere emballage (PPWR) fra 31. august?

Undgå at blive lagt ned af emballagekravet. Få værktøj og processerne klar nu.

Get a unique insight into the latest system management trends 

Microsoft Ignite is setting the direction from Microsoft. It is the “what” and the “why”. The Midwest Management Summit is the “how”. In this webinar we will share the biggest topics from both seminars.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen